Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj18.07.2008, 21:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Bottom.gif

Sitemin Arka Düzenini değiştirmeye çalışıyorum. Her yeri değiştirdim ama En alt kısmı bir türlü beceremedim. Değiştirmem gereken kod bu

Kod:
<td background="http://80.190.202.79/designs/red/images/links.gif" colspan="3" class="edit_bottom_bg"><img src="http://80.190.202.79/designs/red/images/bottom.gif" width="1000" height="25"></td>
Mesaj18.07.2008, 22:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Bottom.gif

piriketseverler yazmış:
Sitemin Arka Düzenini değiştirmeye çalışıyorum. Her yeri değiştirdim ama En alt kısmı bir türlü beceremedim. Değiştirmem gereken kod bu

Kod:
<td background="http://80.190.202.79/designs/red/images/links.gif" colspan="3" class="edit_bottom_bg"><img src="http://80.190.202.79/designs/red/images/bottom.gif" width="1000" height="25"></td>


"td.edit_bottom_bg" yapınca olmuyor. Çünkü Değiştirmek istediğim resim Bottom.gif


Kullandığınız Kodu İnceleyiniz.. "Bottom.gif" Linkinden Başka bir Yerde Olabilir Mi Acaba? . Varsa Orayı Değiştiriniz.. Burada Verdiğiniz Koddaki Link yerini Boş bırakınız..
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj18.07.2008, 22:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj18.07.2008, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

piriketseverler yazmış:
Öncelikle Teşekkürler

http://80.190.202.79/designs/red/images/bottom.gif
değiştirmek istediğim resim bu. Bottom.gif diye arattım tek bu resim var. Bu resminde class yok. Anlamadım.


Kullandığınız Tasarım Kodunu İnceleyebilir Miyim ?
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj19.07.2008, 00:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Bottom.gif

piriketseverler yazmış:
Sitemin Arka Düzenini değiştirmeye çalışıyorum. Her yeri değiştirdim ama En alt kısmı bir türlü beceremedim. Değiştirmem gereken kod bu

Kod:
<td background="http://80.190.202.79/designs/red/images/links.gif" colspan="3" class="edit_bottom_bg"><img src="http://80.190.202.79/designs/red/images/bottom.gif" width="1000" height="25"></td>


"td.edit_bottom_bg" yapınca olmuyor. Çünkü Değiştirmek istediğim resim Bottom.gif


Tasarım Kodunuzla Böle Bir Kod Olması Lazım Çünkü Kodlar Birbirine Benziyorlar.YAnlış yerden yapmış olabilirsiniz...

Kod:

td.edit_bottom_bg{background-image: url();}

______________

Mesaj19.07.2008, 09:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
piriketseverler yazmış:
Öncelikle Teşekkürler

http://80.190.202.79/designs/red/images/bottom.gif
değiştirmek istediğim resim bu. Bottom.gif diye arattım tek bu resim var. Bu resminde class yok. Anlamadım.


Kullandığınız Tasarım Kodunu İnceleyebilir Miyim ?


Tabiki inceleyebilirsiniz

Tasarım Kodunuzla Böle Bir Kod Olması Lazım Çünkü Kodlar Birbirine Benziyorlar.YAnlış yerden yapmış olabilirsiniz...

Kod:
td.edit_bottom_bg{background-image: url();}
Böyle bir kod yok. İşte bende onun için soruyorum. Bu kodun olması lazım. Yoksa değiştiremeyiz ki. Başka bir yolu var mı diye soruyorum.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Mesaj19.07.2008, 12:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu koyup deneyin Wink
______________

Mesaj19.07.2008, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Bottom.gif

Denedim. Kodu Şu Şekilde denedim. Olmadı.
Kod:

td.edit_bottom_bg{background-image: url();}
[/quote]

Böyle yazınca "http://80.190.202.79/designs/red/images/links.gif" değiştirmiş oluyoruz büyük ihtimalle. Çünkü Class buna ait.

Burada Sorun Bottom.gif in background olmaması. background olsa idi soun olmazdı ama İmg. İşte bunu nasıl yapacağız.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Mesaj19.07.2008, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
<!--
  {td.edit_bottom_bg{background-image:url(http://80.190.202.79/designs/red/images/links.gif );background-attachment: fixed}
-->
</style>


sanırsam bu sefer olcak Wink
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj19.07.2008, 21:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
td.edit_bottom_bg{background-image:url(http://KoymakistediğimResminadresi.gif);background-attachment: fixed}
</style>
Mesaj20.07.2008, 06:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

piriketseverler yazmış:
Kod:
<style type="text/css">
td.edit_bottom_bg{background-image:url(http://KoymakistediğimResminadresi.gif);background-attachment: fixed}
</style>


Bende olur diye tahmin ettim. Ama bu şekilde de olmadı. Allah Allah.


kodu bu şekildemi ekledin.

Kod:
<style type="text/css">
<!--
  {td.edit_bottom_bg{background-image:url(RESMİN  URL ADRESİ);background-attachment: fixed}
-->
</style>

bu kodda sadece eklmek istedigin resminurl esi ile oyna diger yerlerini karıştırma.


______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj20.07.2008, 10:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
<!--
  {td.edit_bottom_bg{background-image:url(RESMİN  URL ADRESİ);background-attachment: fixed}
-->
</style>
Mesaj20.07.2008, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

kullandıgın tasarımın adı nedir .. ?
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir


En son abron tarafından 20.07.2008 10:07:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj20.07.2008, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yahu Ne Kodmuş Bu Böyle Yaa...
Piriket Kardeşim BENCE Sen Tasarımını Değiştir.. Yoksa Bunun Olacağı Yok Boşuna Zaman Kaybetme Derim.. Ama Yine de Sen Bilirsin..

Yada Tasarımda Kullandığın Resimleri Renkleri Başka bir Kodda Uygulamayı Dene.. Belki Başka bir Kodda Yapmak İstediğini Yapabilirsin.. Wink

Saygılarımla..
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj20.07.2008, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
Yahu Ne Kodmuş Bu Böyle Yaa...
Piriket Kardeşim BENCE Sen Tasarımını Değiştir.. Yoksa Bunun Olacağı Yok Boşuna Zaman Kaybetme Derim.. Ama Yine de Sen Bilirsin..

Yada Tasarımda Kullandığın Resimleri Renkleri Başka bir Kodda Uygulamayı Dene.. Belki Başka bir Kodda Yapmak İstediğini Yapabilirsin.. Wink

Saygılarımla..


Kullandığım tasarım Tasarım RED. Tasarımı değiştirmem mümkün değil. Çok zamanımı alır. Başka bir kod uygulamak gerek bellli ki işte bende acaba bilen var mı diye bir sorim dedim. İlginiz için sağolun arkadaşlar.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu