Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.07.2008, 16:27 (UTC)    
Mesaj konusu: kodları nasıl çerçeve içine alırım ?

SİTEMİZDE KOD YAYINLAMAK İSTİYORZ FAKAT KODLAR ÇOK UZUN YER KAPLIYOR ONLARI TABLO İÇİNDE NASI GÖSTEREBİLİRİZ?


En son bertarock tarafından 19.07.2008 16:30:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj19.07.2008, 16:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

<textarea> kodu buraya koy </textarea>
Mesaj19.07.2008, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasıl anlamadım arasına mı yapıştırcaz
Mesaj19.07.2008, 17:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

sonelsa yazmış:
nasıl anlamadım arasına mı yapıştırcaz


evet
______________
İlim, kendini bilmektir.
Mesaj19.07.2008, 17:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj19.07.2008, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu:


Kod:
<textarea><style type="text/css">
<!--
td.edit_below_nav{visibility:hidden;}
td.edit_content_bottom{background-image:url();}
td.edit_content_bottom2{background-image:url();}
td.edit_rechts_sbg{visibility:hidden;}
td.edit_rechts_cbg{background-image:url();}
td.edit_rb_footer{background-image:url();}
td.edit_rechts_bottom{background-image:url();}
td.edit_navi_headbg{background-image:url();}
td.nav{background-image:url(http://80.190.202.79/pic/n/naazimca/feuer0.gif
);} td.nav:hover{background-image:url(http://www.kuvayimilliye.net/pic.php?id=401);}
body{background-image:url(http://www.kuvayimilliye.net/pic.php?id=401);background-attachment: fixed}
<!--/*boxen*/
td.edit_rechts_sbg{visibility:hidden;}
td.edit_rechts_cbg{background-image: url(URL);}
td.edit_rechts_bottom{background-image: url(URL);}
td.edit_rb_footer{visibility:hidden;}
td.sidebar_heading{visibility:hidden;}
td.shouty, .shouty2, .shouty3, .shouty4, .shouty5{background-image:url();background-color:transparent;border:0px dotted black;}
td.shouty2{;}
td.shouty3{;}
td.shouty4{;}
td.shouty5{;}
td.edit_content_top {visibility:hidden;}
td.nav_heading {visibility:hidden;}
td.edit_content{background-image:url();}
--> </style></textarea>


şimdi deneyin[/code]
Mesaj19.07.2008, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:



Kodlarınızı kaynak butonuna basarak eklediğinizden emin olunuz Wink
Mesaj19.07.2008, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

verdiğin kod olmadı sitene sen kaydet de dene bi
Mesaj19.07.2008, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

pardon tamam çok teşekkürler
Mesaj19.07.2008, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

sonelsa yazmış:
pardon tamam çok teşekkürler
Wink
Mesaj19.07.2008, 17:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya o kutucuk çıktıda kutucuğun iiçne kendikod numaramı eklemek için ne yapıcam yani nereye yazıcam kodu
Mesaj19.07.2008, 17:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

bertarock yazmış:
ya o kutucuk çıktıda kutucuğun iiçne kendikod numaramı eklemek için ne yapıcam yani nereye yazıcam kodu

Kod:

<textarea>Kendi kodunu bu kısma ekleyeceksin</textarea>


Kodda gösterilen kısma ekle sonra kendi kodunu sitende yayınlayabilirsin Wink

Sonra da istediğin bir sayfayı aç Kaynağa tıklayarak ekle Wink


En son tumhepsiburada tarafından 19.07.2008 17:37:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu