Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.07.2008, 18:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitenize Akrasyonlu pencere

Kod:

<html>
<head>
<title>akrasyonlu pencere </title>
<meta http-*****="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<script language="javascript1.2">
var pen;
var genislik=50,yukseklik=50;
var timer;
function ac(){
var ozellikler = 'toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,m enubar=no,scrollbar=no,resizable=yes,copyhistory=y es,width=50,height=50,left=0,top=0,screenX=0,scree nY=0';
pen = window.open("","title",ozellikler);
timer=setInterval("genislet()",10);
}
function yukselt(){
pen.resizeTo(screen.width,yukseklik);
yukseklik+=5;
if(yukseklik>=screen.height){
clearInterval(timer);
}
}
function genislet(){
pen.resizeTo(genislik,50);
genislik+=5;
if(genislik>=screen.width){
clearInterval(timer);
timer=setInterval("yukselt()",10);
}
}
</script>
<body>
<button onClick="ac()">Forum</button>
</body>
</html>

______________

Mesaj23.07.2008, 09:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

ellerine sağlık güzel olmus ama kodun içine sitemizi nereye yazcaz
Mesaj23.07.2008, 11:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

weblood yazmış:
ellerine sağlık güzel olmus ama kodun içine sitemizi nereye yazcaz


onu bende çözmüş değilim belki bilen olur diye koydum buraya Very Happy
______________

Mesaj24.08.2008, 14:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

bakın url'nizi '' '' şu işaretin içine koyacaksınız

örnek olarak ben yaptığım kodu koydum url min olduğu yere siz kendi istediğiniz url yi koyarsınız hı birde url yi koyarken tam url koyun
örnek:http:// (yani http:// unutmayın ) yoksa olmuyor



Kod:
<html>
<head>
<title>akrasyonlu pencere </title>
<meta http-*****="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<script language="javascript1.2">
var pen;
var genislik=50,yukseklik=50;
var timer;
function ac(){
var ozellikler = 'toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,m enubar=no,scrollbar=no,resizable=yes,copyhistory=y es,width=50,height=50,left=0,top=0,screenX=0,scree nY=0';
pen = window.open("http://gururum5.tr.gg","title",ozellikler);
timer=setInterval("genislet()",10);
}
function yukselt(){
pen.resizeTo(screen.width,yukseklik);
yukseklik+=5;
if(yukseklik>=screen.height){
clearInterval(timer);
}
}
function genislet(){
pen.resizeTo(genislik,50);
genislik+=5;
if(genislik>=screen.width){
clearInterval(timer);
timer=setInterval("yukselt()",10);
}
}
</script>
<body>
<button onClick="ac()">Forum</button>
</body>
</html>
Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu