Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.07.2008, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Flash Bannerler

Arkadaşlar Ben Siteme Bazı Flash Bannerleri Koymak İsityorum.Ama Olmuyor.Kaynak Butonuna Basıp Kodu Yazıyorum.Ama Kaynak Butonuna Tekrar Basıp Kod Yapıştırılmayan Yere Gelince Flash Bannerler Gözükmüyor.Bu Da düzensizliğe Neden Oluyor.

Ben Nasıl Flashvortex Bir Banneri Üçüncü Bannerin Yanına Koyabilirim Sitemde?
______________
Mesaj23.07.2008, 16:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitenin genişliği yetmez 3 taneye ve flashların bazılarını onızleme yapamazsınız....
______________
Of The Depth Of Technology
Mesaj23.07.2008, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

aralarında <br> taglarını kaldırdıgınız zman yanyana gözükecektir..
kaynak butonuna basıp kodu ekleyip kaydet derseniz sorununuz çözümlenecektir..
______________


Mesaj23.07.2008, 19:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216800930_35967_306_0_468_60_8_1_13" type="text/javascript"></SCRIPT>


Bu Kodu Nasıl Sitemdeki Livegames.tr.gg nin Bannerinin Yanına Eklerim.
______________
Mesaj23.07.2008, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

banner-toplist yazmış:
Kod:
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216800930_35967_306_0_468_60_8_1_13" type="text/javascript"></SCRIPT>


Bu Kodu Nasıl Sitemdeki Livegames.tr.gg nin Bannerinin Yanına Eklerim.



livegames yazan banner kodunun sonuna flash kodunu ekle olur
______________

Mesaj24.07.2008, 10:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

durmayanyolcu yazmış:
banner-toplist yazmış:
Kod:
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216800930_35967_306_0_468_60_8_1_13" type="text/javascript"></SCRIPT>


Bu Kodu Nasıl Sitemdeki Livegames.tr.gg nin Bannerinin Yanına Eklerim.



livegames yazan banner kodunun sonuna flash kodunu ekle olur


Olmuyor.Yine Altta Çıkıyor.
______________
Mesaj24.07.2008, 10:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

tablo oluşturarak yanyana koyabilir ve border değerinide 0 yapabilirsin
Mesaj24.07.2008, 10:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

cunobag yazmış:
tablo oluşturarak yanyana koyabilir ve border değerinide 0 yapabilirsin


Border Ne Demek?
______________
Mesaj24.07.2008, 10:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

tabloyu oluşturduğunda kaynak tıklarsan kodun içerisinde border 1 yazar
onu 0 yaparsan tablo sitende görünmez ama kodlar yanyana olur
Mesaj24.07.2008, 11:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Olmuyor Hocam.

Yaptım Yine Olmadı.
polislokal.tr.gg Bannerinin Yanına Eklediğim Flashvortexli Banneri Nasıl Eklerim?
______________
Mesaj24.07.2008, 11:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<br/><SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216800930_35967_306_0_468_60_8_1_13" type="text/javascript"></SCRIPT>


Bİ DENE BUNU
______________
Mesaj24.07.2008, 11:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Olmadı.
______________
Mesaj24.07.2008, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

eklemek istediğin her iki koduda buraya koyar mısın
Mesaj24.07.2008, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

napalım bu kadar cözümden sonra sen bstsn tam acıklayıcı bi sekilde anlat...
______________
Mesaj24.07.2008, 11:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<a href="http://www.polislokal.tr.gg/"><img style="width: 469px; height: 76px" height="60" alt="" width="472" border="0" src="http://www.loadtr.com/b-246674-polis.jpg" /></a></p>


Bu Bannerin Yanına Aşağıdaki Banneri Nasıl Eklerim?

Kod:
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216800930_35967_306_0_468_60_8_1_13" type="text/javascript"></SCRIPT>

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu