Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.07.2008, 12:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var !

arkadaşlar ben sitemdeki reklamstore reklamını sabitlemek istiyorum sayfa sürüklendiğinde oda gelsin sabitlemek istiyorum...ama reklam flash olduğu için url alamıyorum url alabilseydim yapabilcektim ama html kodu var sadece lütfen yardım edin
Mesaj24.07.2008, 14:44 (UTC)    
Mesaj konusu: arkadaşım bu kodu dene herhalde bu mozillada çalışıyor

Kod:
<script language="JavaScript">

var w3c=(document.getElementById)?true:false;
var ns4=(document.layers)?true:false;
var ie4=(document.all && !w3c)?true:false;
var ie5=(document.all && w3c)?true:false;
var x,y,sx,sy,logo,logoW,logoH;

function getwindowsize(){
if(ie4||ie5){
x=document.body.clientWidth-logoW-30;
y=document.body.clientHeight-logoH-10;
}else{
x=window.innerWidth-logoW-25;
y=window.innerHeight-logoH-10;
}
setInterval('movelogo()',100);
}

function movelogo(){
if(ie4||ie5){
sx=document.body.scrollLeft;
sy=document.body.scrollTop;
}else{
sx=pageXOffset;
sy=pageYOffset;
}
if(ns4)logo.moveTo((x+sx),(y+sy));
else{
logo.style.left=x+sx+'px';
logo.style.top=y+sy+'px';
}}

window.onload=function(){
logo=(ns4)?document.layers['logo']:(ie4)?document.all['logo']:document.getElementById('logo');
if(ns4){
logoW=logo.document.images['logopic'].width;
logoH=logo.document.images['logopic'].height;
}else{
logoW=document.images['logopic'].width;
logoH=document.images['logopic'].height;
}
getwindowsize();
}

window.onresize=function(){
if(ns4)setTimeout('history.go(0)', 400);
else getwindowsize();
}
</script>

<div id="logo" style="position:absolute; left:0px; top:-100px">
<a href="#" target="_blank" title=""><img src="Resim.gif" border="0" name="logopic"></a>
</div>


En son vakfikebirliyiz tarafından 24.07.2008 14:44:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj24.07.2008, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: arkadaşım bu kodu dene herhalde bu mozillada çalışıyor

vakfikebirliyiz yazmış:
Kod:
<script language="JavaScript">

var w3c=(document.getElementById)?true:false;
var ns4=(document.layers)?true:false;
var ie4=(document.all && !w3c)?true:false;
var ie5=(document.all && w3c)?true:false;
var x,y,sx,sy,logo,logoW,logoH;

function getwindowsize(){
if(ie4||ie5){
x=document.body.clientWidth-logoW-30;
y=document.body.clientHeight-logoH-10;
}else{
x=window.innerWidth-logoW-25;
y=window.innerHeight-logoH-10;
}
setInterval('movelogo()',100);
}

function movelogo(){
if(ie4||ie5){
sx=document.body.scrollLeft;
sy=document.body.scrollTop;
}else{
sx=pageXOffset;
sy=pageYOffset;
}
if(ns4)logo.moveTo((x+sx),(y+sy));
else{
logo.style.left=x+sx+'px';
logo.style.top=y+sy+'px';
}}

window.onload=function(){
logo=(ns4)?document.layers['logo']:(ie4)?document.all['logo']:document.getElementById('logo');
if(ns4){
logoW=logo.document.images['logopic'].width;
logoH=logo.document.images['logopic'].height;
}else{
logoW=document.images['logopic'].width;
logoH=document.images['logopic'].height;
}
getwindowsize();
}

window.onresize=function(){
if(ns4)setTimeout('history.go(0)', 400);
else getwindowsize();
}
</script>

<div id="logo" style="position:absolute; left:0px; top:-100px">
<a href="#" target="_blank" title=""><img src="Resim.gif" border="0" name="logopic"></a>
</div>


bilmediğin kod ***

Mod notu: argo kelimelerden kaçınalım!
______________
@sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır.


En son intermaster tarafından 24.07.2008 15:57:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu