Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.07.2008, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu: SAYFAYLA BERABR KAYAN KENDİNİZİN REKLAM KODUNU YAPIN

Kod:
<!-- start -->
<style type="text/css">
#topbar{
position:absolute;
border: 0px solid black;
padding: 0px;
background-color: white;
width: 111px;
visibility: hidden;
z-index: 0;
}
</style>
<script type="text/javascript">
var persistclose=1 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 10 //set x offset of bar in pixels
var startY = 5 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
function closebar(){
if (persistclose)
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.right=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopright=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopright()", 0);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopright();
}
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
 

<div id="topbar">
<a href="javascript:;" onclick="closebar()">REKLAMI KAPAT</a><br>
<a href="YÖNLENECEK ADRES" target="_blank">
<img border="0" src="RESİM" alt="g"></a>
<a href="javascript:;" onclick="closebar()">REKLAMI KAPAT</a>
</div>
<!-- finish -->


En son vakfikebirliyiz tarafından 24.07.2008 15:51:39 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
Mesaj24.07.2008, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

sadece İnternet explorerde mi işe yarıyor
Mesaj24.07.2008, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu: ......................

HEPSİNE UYUYOR ARKADAŞIM HEPSİNDE ÇALIŞIR


En son vakfikebirliyiz tarafından 24.07.2008 15:57:36 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj24.07.2008, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm saol
Mesaj26.07.2008, 12:21 (UTC)    
Mesaj konusu: h

Çok teşekkürler Smile
______________
ADRES:http://www.dimitrikantemir.tr.gg
Mesaj28.07.2008, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu: ...............

önemli değil
Mesaj29.07.2008, 06:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklamı nereye koycaz
Mesaj29.07.2008, 10:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

direnaydin yazmış:
reklamı nereye koycaz


tasarımın üzerindeki yazı kısmına
______________
Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır.
Mesaj29.07.2008, 11:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

onu biliyomda çalışmıyo
Mesaj29.07.2008, 11:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

direnaydin yazmış:
onu biliyomda çalışmıyo


Bu aralar tasarımla ilgili problemler var..

Yönetim ekibimiz uğraşıyor Wink
______________
Mesaj29.07.2008, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu: ................

çalışıyor biraz geç gelebilir reklam benim sitemdede öyle oldu
Mesaj25.01.2009, 09:44 (UTC)    
Mesaj konusu: KAYAN REKLAM ALANI

"REKLAMI KAPAT" Butonunu alt kısma nasıl alabiliriz?

Şimdi'den teşekkürler...
Mesaj25.01.2009, 09:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

sadece altında kapat var

Kod:
<!-- start -->
<style type="text/css">
#topbar{
position:absolute;
border: 0px solid black;
padding: 0px;
background-color: white;
width: 111px;
visibility: hidden;
z-index: 0;
}
</style>
<script type="text/javascript">
var persistclose=1 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 10 //set x offset of bar in pixels
var startY = 5 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
function closebar(){
if (persistclose)
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.right=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopright=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopright()", 0);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopright();
}
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
 

<div id="topbar">
<a href="javascript:;" onclick="closebar()"></a><br>
<a href="YÖNLENECEK ADRES" target="_blank">
<img border="0" src="RESİM" alt="g"></a>
<a href="javascript:;" onclick="closebar()">REKLAMI KAPAT</a>
</div>
<!-- finish -->


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj25.01.2009, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşımınız İçin Teşekürler
Başlıkları(Konuları) Açarken Büyük Harfle Açmayınız Wink

______________
Business Web Me! - www.webme.com
Mesaj25.01.2009, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Sabit Başlık Haricinde Yeni Başlık Açarak Kod Paylaşımı Ban Sebebidir.
Kullanıcı Banlandı.

İyi Eğlenceler.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu