Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.07.2008, 19:52 (UTC)    
Mesaj konusu: sayfanın üzerinde değilde ortasında duruyor

arkadaşlar yardımlarınıza şimdiden teşekkürler kesin sonuca ulaşırsam çok minnettar olurum sorunum şu siteme girin bakın orda chat sayfası resim v.b şeyler sayfanın üzerinde değilde ortasında duruyor bunu nasıl çözerim şimdiden teşekkürler.. Sad


En son frozistan tarafından 24.07.2008 20:06:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj24.07.2008, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: acil yardım lütfen!

frozistan yazmış:
arkadaşlar yardımlarınıza şimdiden teşekkürler kesin sonuca ulaşırsam çok minnettar olurum sorunum şu siteme girin bakın orda chat sayfası resim v.b şeyler sayfanın üzerinde değilde ortasında duruyor bunu nasıl çözerim şimdiden teşekkürler.. Sad


Menu Linklerinizi bir Tablonun İçerisine alırsanız, Bahsettiklerinizi yukarı Taşıyabilirsiniz Wink

Saygılarımla...
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj24.07.2008, 19:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

css tasarım kullanımı için css bölümündeki sabit başlıkları inceleyiniz
______________
Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert) Razz
Mesaj24.07.2008, 19:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

tablo içine alma işlemini biliyorum ama hepsini nasıl alıcam tam olarak anlatırmısın kardeş Confused
Mesaj24.07.2008, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

frozistan yazmış:
tablo içine alma işlemini biliyorum ama hepsini nasıl alıcam tam olarak anlatırmısın kardeş Confused


Sayfa Editöründe Tablo ekleme Butonu Vardır.. Kaç Tane Sayfanız Varsa O Kadar Tablo Oluşturun.. Menu elemanlarınızı Tablonun İçine Yerleştirin..
Daha Sonra Menulerinizin HEr Sayfayada GÖrünmesi İçin, Tablo oluşturduğunuz Sayfanın Kaynak Butonuna Basıp Kodları Kopyalayınız, daha Sonra Her Sayfanın Kaynak Butonuna Basarak Kodları Yerleştirip Kaydedin.. Daha Sonra Ana Sayfanızı Açarak İstediğiniz Resim. chat vs. NEsnelerini Üst Tarafa Taşıyabilirsiniz ..

Saygılarımla...
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj24.07.2008, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgi için çok teşekkrler emeğine sağlık deniycem Smile
Mesaj24.07.2008, 20:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya kardeş tablo açtım mesela tablonun içine başlığı yazdım peki o başlığın içine nasıl kodu gömcem Sad
Mesaj24.07.2008, 20:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

frozistan yazmış:
ya kardeş tablo açtım mesela tablonun içine başlığı yazdım peki o başlığın içine nasıl kodu gömcem Sad


Kodu Derken Link Vermeyi (yazıya tıklanınca gideceği adres) diyorsanız ;

bunları Yapmadan CSS Tasarım Kullanıyorsanız Menu Gizleme Kodunu, Tasarım Ayarlarından Navigasyon Alanına Yapıştırın..
Menu Gizleme Kodu ;
Kod:
<style type="text/css">
            <!--
td.nav {visibility:hidden;}
--> </style> 


Yazdığınız yazının Üstünden mouse ile geçin (karalayın) daha sonra sayfa editöründen köprü (link ekle - dünya şeklindeki araç Wink ) Butonuna Basın, Çıkan sayfacıkta URL yazılan yere yazdığınız yazıya tıklanınca gitmesini istediğiniz sayfanın URL sini yazınız.. Diğer Elemanlara da aynı Uygulamayı Yapınız. Wink Sonra Diğer Anlattılarımı uyguladıktan sonra işlem tamamdır Wink (Kaynaktan kodu alıpm tüm sayfalara yerleştirme vs.)

Saygılarımla...
______________
www.ironarchives.tr.gg


En son ironarchives tarafından 24.07.2008 21:04:01 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj24.07.2008, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteme gelsene bi kardeş
Mesaj24.07.2008, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

frozistan yazmış:
siteme gelsene bi kardeş


Sitenizde Hata var Yada Kodları Kaldırdığınız İçin Sitenizde Sadece Başlık Resmi gözüküyor..
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj24.07.2008, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

bak şimdi kardeş ben url adresi vermicem linke.mesela sen şimdi yukarıdaki linkin birine tıklıyon bnm sayfamda müzik açılıyo işte öyle olcak aynı şekilde bnm sayfamda açılcak ve bnm koyduğum kodu açacak
Mesaj24.07.2008, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

frozistan yazmış:
bak şimdi kardeş ben url adresi vermicem linke.mesela sen şimdi yukarıdaki linkin birine tıklıyon bnm sayfamda müzik açılıyo işte öyle olcak aynı şekilde bnm sayfamda açılcak ve bnm koyduğum kodu açacak


Benim Veridiğim Kodu Açacak Derken ; Kod = yerleştirdiğiniz Müzik İse ;

Yine Müziğin Olduğu Sayfaya, Yazdığınız Yazıdan Link verip bunu Köprü Özelliklerinden Yapabilirsiniz...Sayfada açılacak sayfanın boyutu, vs.. Yine sizin sayfanızda açılacak..
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj24.07.2008, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

hmm tamamdır usta anladım herşeyi bunu kesin denicem forumda resimli bi anlatıma rastladım ondan yaparım baka baka artık veya daha rahat edeceğim bi tasarım yaparım Smile
Mesaj24.07.2008, 21:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

frozistan yazmış:
hmm tamamdır usta anladım herşeyi bunu kesin denicem forumda resimli bi anlatıma rastladım ondan yaparım baka baka artık veya daha rahat edeceğim bi tasarım yaparım Smile


Sorunun Çözülmesine Sevindim Wink

İyi Çalışmalar Wink
______________
www.ironarchives.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu