Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj26.07.2008, 18:04 (UTC)    
Mesaj konusu: sitem dikdörtgen bir şekil almasını istiyorum

Arkadaşlar ben sitem dikdörtgen bir şekil almasını istiyorum. yani söylemek istediğim site tasarımımda üstteki hoşgeldin başlıgı altında bulunsun herşey dışarı taşmasın. yani menü hemen onun altından devam etsin. Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.

www.ru-mezunlari.tr.gg
______________


En son ru-mezunlari tarafından 26.07.2008 18:34:27 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj26.07.2008, 18:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş iyi hos yardım istiyosun da beu reklamın ne isi var burdaa
______________
Mesaj26.07.2008, 18:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Lütfen acil yardım.

ru-mezunlari yazmış:
Arkadaşlar ben sitem dikdörtgen bir şekil almasını istiyorum. yani söylemek istediğim site tasarımımda üstteki hoşgeldin başlıgı altında bulunsun herşey dışarı taşmasın. yani menü hemen onun altından devam etsin. Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.

www.ru-mezunlari.tr.gg


Bu Kodu Deneyin ;
Kod:
<style type="text/css">
            <!--
html, body {
text-align: center;
}
-->
            </style>


Tasarım Ayarları ==> Gelişmiş ayarlar ==> Tasarımın Üstündeki Yazı Adlı Kutucuğa Yerleştirip, Kaydedin...

Sorun Yaşarsanız Bu Başlığı İnceleyin ;
Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25638

Sitenizde, Varsa ==> Genişletme Kodunu Kaldırınız.. Genişletme Kodu Verdiğim Başlıkta Mevcut.. O Koda Benzer Bir Kod Varsa Kaldırın...
______________
www.ironarchives.tr.gg


En son ironarchives tarafından 26.07.2008 18:34:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj26.07.2008, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

tüm siteyi başlık resmine uydurmak yerine başlık resmini sitenin başlangıç bitiş noktasına göre genişletin derim.
______________


Mesaj26.07.2008, 20:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler ama istediğim şey olmadı ve verdiğn linktede istediğimi bılamadım. ama yinede çok teşekkürler.

o reklam değil siteye girip bakın ne istediğimi diye koymuştum yanlış anlaşıldım sanırım.

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa yada elinde böyle bir tasarımı olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Saygılar...
______________
Mesaj26.07.2008, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ru-mezunlari yazmış:
teşekkürler ama istediğim şey olmadı ve verdiğn linktede istediğimi bılamadım. ama yinede çok teşekkürler.

o reklam değil siteye girip bakın ne istediğimi diye koymuştum yanlış anlaşıldım sanırım.

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa yada elinde böyle bir tasarımı olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Saygılar...


Verdiğim Başlıkta Siteyi Ortalama Kodları Bulunmakta.. Deneyiniz.. Olmazsa Kullandığınız Tasarım Kodunu Burada Paylaşırsanız, Yardımcı Olmaya Çalışayım..
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj26.07.2008, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet denedim o kodu ama yapamadım. benim istediğm şey tam anlamıyla ortalama değil zaten , ben tam bir dikdörtgen site istiyorum. mesela http://www.dikeygecis.org/ sitesi gibi yani dikdörtgen. bu siteye bi bak yardımcı olabilirim diyosan tasarım kodunu hemen yazıyım. ilginden dolayı çok teşekkür ediyorum.
______________
Mesaj27.07.2008, 08:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar kimsede yokmu böyle bir tasarım yaa.

gerçekten çok lazım buu.

teşekkürler...
______________
Mesaj28.07.2008, 22:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

demek aradığım tasarımı bulamayacagım
______________
Mesaj28.07.2008, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Üstündeki Yazı Adlı Kutucuğunuzda Böyle Bir Kod Olacak ; Bu Kodu Silin...

Kod:
<center><style type="text/css">
            <!--
table.edit_main_table{width: 100% !important;}
td.edit_main_tr{width: 100% !important;}
table.edit_second_table{width: 100% !important;}
td.edit_header_full{width: 100% !important;
background-position:center;background-repeat:no-repeat; }
td.edit_header_full table{width: 100% !important;}
table.edit_third_table{width: 100% !important;}
td.edit_navi_headbg{width: 15% !important;}
table.edit_rechts_tabelle{width: 100% !important;}
td.edit_rechts_bottom{width: 15% !important;}
td.edit_rechts_cbg{width:100%;}
-->
            </style> <center>




VE Yerine bu Kodu ;

Kod:
<style type="text/css">
            <!--
html, body {
text-align: center;
}
-->
            </style>



Eğer İşe Yaramazsa Bu Kodu Deneyin ;

Kod:
<style type="text/css">
            <!--
table.edit_main_table{width: 100% !important;}
td.edit_main_tr{width: 100% !important;}
table.edit_second_table{width: 100% !important;}
td.edit_header_full{width: 100% !important;
background-position:center;background-repeat:no-repeat; }
td.edit_header_full table{width: 100% !important;}
table.edit_third_table{width: 100% !important;}
td.edit_navi_headbg{width: 15% !important;}
table.edit_rechts_tabelle{width: 100% !important;}
td.edit_rechts_bottom{width: 15% !important;}
td.edit_rechts_cbg{width:100%;}
-->
            </style>


Saygılarımla...
Mesaj28.07.2008, 22:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş yardımından dolayı teşekkürler. ama işe yaramadı. ben aslında öle bir tasarım bulursam tasarımımı bile değiştirebilirim ama bi türlü bulamadım. tekrar teşekkürler.
______________
Mesaj28.07.2008, 22:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

ru-mezunlari yazmış:
kardeş yardımından dolayı teşekkürler. ama işe yaramadı. ben aslında öle bir tasarım bulursam tasarımımı bile değiştirebilirim ama bi türlü bulamadım. tekrar teşekkürler.


Sitenizden Kaldırmanızı İstediğim Kod Genişletme Kodudur.. Sitenizin Şuanki Hali bu Kod Sayesinde Oluyor...

Eklemenizi İstediğim kod İse Ortalama Kodudur.. Yani Bu Kodu Eklerseniz; Siteniz Yukarıda Belirttiğiniz sitedeki Gibi Bir Görünüm alır.. Nasıl İşe Yaramadı Anlamadım Shocked
Mesaj28.07.2008, 23:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

walla bende anlamadım. kaldır dediğin kodu kaldırdığımda site tasarımı eski halini yani kılasik haline dönüyo. diyer koduda ekledim sonra ama bişey değişmedi.
______________
Mesaj28.07.2008, 23:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

siten gayet güzel sorununu tam olarak anlatırmısın
______________
Mesaj28.07.2008, 23:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

ru-mezunlari yazmış:
walla bende anlamadım. kaldır dediğin kodu kaldırdığımda site tasarımı eski halini yani kılasik haline dönüyo. diyer koduda ekledim sonra ama bişey değişmedi.


Verdiğim Kodlardan Sadece 1 Tanesini Ekleyiniz.. Siz 2 sini Eklemişsiniz.. Belki Sorun Burdan Kaynaklanıyor olabilir.. Teker Teker Ekleyerek deneyiniz..

Bir de Bu Koddan Sitenizde Tasarımın Üstünde İki Farklı Yerde Var..

Kod:
<style type="text/css">
            <!--
html, body {
text-align: center;
}
-->

    </style>


Bunu Bulup Kaldırın Sadece 1 Tane Ortalama Kodu Kalsın..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu