Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj27.07.2008, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Site Hızlandırmak İçin Gereken Kod Neydi??

Aynı şeyi tekrar yazmama gerek yok sanırım.Bilen varsa memnun olurum şimdiden teşekkürler Wink
______________

Mesaj27.07.2008, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sanırım bu kodu arıyorsunuz...

Kod:
<script type="text/javascript">

/******************************************
* GALE Effect Script- By Altan d.o.o. (http://www.altan.hr/GALE/index.html)
* Visit Dynamic Drive DHTML code library (http://www.dynamicdrive.com/) for full source code
* Last updated Nov 9th, 05' by DD. This notice must stay intact for use
******************************************/

//Configure below to change URL path to the GALE image
var GALEsrc="http://img486.imageshack.us/img486/5819/snow32jx.gif "
// Configure below to change number of snow to render
var no = 10;
// Configure whether GALE should disappear after x seconds (0=never):
var hidesnowtime = 0;
// Configure how much snow should drop down before fading ("windowheight" or "pageheight")
var snowdistance = "pageheight";

///////////Stop Config//////////////////////////////////

var ie4up = (document.all) ? 1 : 0;
var ns6up = (document.getElementById&&!document.all) ? 1 : 0;

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

var dx, xp, yp; // coordinate and position variables
var am, stx, sty; // amplitude and step variables
var i, doc_width = 800, doc_height = 600;

if (ns6up) {
doc_width = self.innerWidth;
doc_height = self.innerHeight;
} else if (ie4up) {
doc_width = iecompattest().clientWidth;
doc_height = iecompattest().clientHeight;
}

dx = new Array();
xp = new Array();
yp = new Array();
am = new Array();
stx = new Array();
sty = new Array();
snowsrc=(snowsrc.indexOf("dynamicdrive.com")!=-1)? "http://img466.imageshack.us/img466/1904/snow3uh.gif" : snowsrc
for (i = 0; i < no; ++ i) {
dx[i] = 0; // set coordinate variables
xp[i] = Math.random()*(doc_width-50); // set position variables
yp[i] = Math.random()*doc_height;
am[i] = Math.random()*20; // set amplitude variables
stx[i] = 0.02 + Math.random()/10; // set step variables
sty[i] = 0.7 + Math.random(); // set step variables
if (ie4up||ns6up) {
if (i == 0) {
document.write("<div id="dot"+ i +"" style="POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"; VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px;"><a href="http://dynamicdrive.com"><img src='"+snowsrc+"' border="0"></a></div>");
} else {
document.write("<div id="dot"+ i +"" style="POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"; VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px;"><img src='"+snowsrc+"' border="0"></div>");
}
}
}

function snowIE_NS6() { // IE and NS6 main animation function
doc_width = ns6up?window.innerWidth-10 : iecompattest().clientWidth-10;
doc_height=(window.innerHeight && GALEdistance=="windowheight")? window.innerHeight : (ie4up && snowdistance=="windowheight")? iecompattest().clientHeight : (ie4up && !window.opera && snowdistance=="pageheight")? iecompattest().scrollHeight : iecompattest().offsetHeight;
for (i = 0; i < no; ++ i) { // iterate for every dot
yp[i] += sty[i];
if (yp[i] > doc_height-50) {
xp[i] = Math.random()*(doc_width-am[i]-30);
yp[i] = 0;
stx[i] = 0.02 + Math.random()/10;
sty[i] = 0.7 + Math.random();
}
dx[i] += stx[i];
document.getElementById("dot"+i).style.top=yp[i]+"px";
document.getElementById("dot"+i).style.left=xp[i] + am[i]*Math.sin(dx[i])+"px";
}
GALEtimer=setTimeout("GALEIE_NS6()", 10);
}

function hidesnow(){
if (window.snowtimer) clearTimeout(snowtimer)
for (i=0; i<no; i++) document.getElementById("dot"+i).style.visibility="hidden"
}


if (ie4up||ns6up){
GALEIE_NS6();
if (hidesnowtime>0)
setTimeout("hidesnow()", hidesnowtime*1000)
}

</script>
Mesaj27.07.2008, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

eyw saol
______________

Mesaj27.07.2008, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

durmayanyolcu yazmış:
eyw saol


Siz de sağolun..

Kolay gelsin Wink
Mesaj27.07.2008, 18:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj27.07.2008, 18:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

piriketseverler yazmış:
Bu kodun geçerliliği var mı. Yani mantığı ne. Kod kalabalığı yapıyorsa bu hızlanma yerine sitenizi yavaşlatır.


Kodun Geçerlilik Seviyesi Az da olsa Vardır..
bu Kodu Sitenize Ekledikten Sonra olumsuz sonuç Çıkarırsa Kodu Tekrar Kaldırın.. Kodun Yapımı Sitedeki BAzı Kodlara uyumlu olarak Yapılmış sanırm.. ve günümüzde Yeni YAzılan Kodlar Varsa, Bu Kod İle TErs Düşebilir ve olumsuz Sonuç Verebilir (BENCE) ... Kodun Son Update i 2005 Yılına ait Olduğu İçin Bu durum Böyle Olabilir Diye Düşünüyorum..

Saygılarımla...
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj27.07.2008, 18:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

piriketseverler yazmış:
Bu kodun geçerliliği var mı. Yani mantığı ne. Kod kalabalığı yapıyorsa bu hızlanma yerine sitenizi yavaşlatır.



Kod azda olsa işe yarıyor ben siteme ekledim resim ağırlıklı olduğu için 10 saniye sürüyordu şimdi bu süre 7-8 saniye oldu Wink
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu