Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj29.07.2008, 02:38 (UTC)    
Mesaj konusu: bi sorum olacak

Öncelikli slm ben htlm kodlarını botun içine koymak istiyorum elimde


<CENTER><textarea rows="3" cols="30">kod buraya</body></html>
ve
<DIV style="height:300pt; width:400pt;overflow:scroll;border:none 0px solid">BURAYA TABLO İÇİNE KOYMAK İSTEDİKLERİNİZİ YERLEŞTİRİN</DIV>

kodlar var çok uğraştım heditörde olmuş gibi gözüküyo sayfaya koyunca tasarım direk ice blue dönüyo Sad varsa bi bilginiz yardımcı olurmusunuz tek tıkandığım konu bu yani tobloda öyle bi özelik yok gibime geldi.

yarım pls.
Mesaj29.07.2008, 03:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu deneyin...

Kod:
<p align="center"><textarea rows="4" cols="25" name="A"> BURAYA KODU YAZ</textarea></p>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu