Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj31.07.2008, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Acıl Yardım Yıne

Kod:
<script type="text/javascript">
   <!--
   var reklamstore_region_id = "57445";
   var reklamstore_client_id = "17962";
   var reklamstore_ad_type = "all";
   var reklamstore_ad_width = 120;
   var reklamstore_ad_height = 600;
   var reklamstore_ad_format = "120x600";
   var reklamstore_ad_frameborder = 0;
   var reklamstore_color_border = "#666633";
   var reklamstore_color_bg = "#999900";
   var reklamstore_color_link = "#003333";
   var reklamstore_color_url = "#003333";
   var reklamstore_color_text = "#FFFFFF";
   var reklamstore_size_link = "12";
   var reklamstore_screen_size = window.screen.width + " " +window.screen.height;
   //-->
   </script>
   <script type="text/javascript" src="http://www.reklamstore.com/admanager/render_ads.js">
   </script>


bu reklam kodunu sayfayla nası kımıldatabılırım sayfa ındımı o da ıncek cıktımı o da cıkcak yukarı asagı hareket etcek
Mesaj31.07.2008, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dostum Başlığız Mesajınız İle Uyumlu Olsun
______________

Mesaj31.07.2008, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

yokmu yardım eden
Mesaj31.07.2008, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

htmlbeles yazmış:
yokmu yardım eden


Bu Kodu Deneyin..
Tsarımın Üstündeki Yazı Adlı Kutucuğa Yerleştirin..

Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0
var startX = 30
var startY = 5
var verticalpos="fromtop"
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
function closebar(){
if (persistclose)
document.cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("ustmenu").style.visibility="hidden"
}
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("ustmenu").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("ustmenu");
stayTopLeft();
}
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
<div id="ustmenu" style="position: absolute; left: 50%; top: 15px">
MENÜ KODUN BURADA OLUCAK
</div>
Mesaj31.07.2008, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

oldu ama solda oldu ya sagda olanı yokmu
Mesaj31.07.2008, 18:55 (UTC)    
Mesaj konusu: .....

buyur arkadaşım yine benden işine yarar inşallah


http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=36707[/code]


En son vakfikebirliyiz tarafından 31.07.2008 18:58:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu