Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj01.08.2008, 21:02 (UTC)    
Mesaj konusu: internet ile ilgili sorunum var.Yardım lütfen..

Arkadaşlar pc mi açtığımda ilk anda nete bağlanıyorum fakat çoğu zaman düşmeler oluyo.Nete giriyorum bikaç dakika sonra bağlantı var görünüyo hiçbi sorun görünmüyo fakat bağlanamıyorum.ağ bağlantılarıma bakıyorum normal.sorun gider diyorum normal ama bağlanmıyo.Bazen kendi düzeliyo çoğu zaman oturum açıp kapattığım zaman düzeliyo.Explorer7 de bağlandığım zaman aniden düşme oluyo.yeniden açıyorum bazı aralıklarla yine düşüyo.Mozilla da düşme olmuyo fakat bağlantı sorunu ordada var.Hatlardan kaynaklı mı yoksa donanımla ilgili bi problemmidir yardımcı olusanız sevinirim.
Mesaj02.08.2008, 05:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

hata heryerde olabilir..

Bilgisayarınızdan
Bağlı olduğunuz Net Bayisinde
İnternet Tarayıcınızda

Veya da internet in yoğun olmasında dicem ama her zaman oluyormus... Wink

______________
Mesaj02.08.2008, 18:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

TTnet Kullanıyorsanız 444 0 375 Numaralı Telefonu Arıyıp Arızanızı ßildirin Wink
______________
Mesaj03.08.2008, 11:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

sizin-siteniz yazmış:
TTnet Kullanıyorsanız 444 0 375 Numaralı Telefonu Arıyıp Arızanızı ßildirin Wink


TTnet kullanıyorum pcmi açtığımda bağlantı normal görünüyo ilk anda bağlanıyorum fakat bisüre sonra bağlantı normal görünmesine rağmen bağlanamıyorum.Oturum açıp kapatıyorum düzeliyo..
Mesaj03.08.2008, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

siz yine de 444 0 375 nolu hatta bildirin internet ten kaynaklanır ancak... uzun süreli kullanıldığı için yavaslayabilir veya hiç çalısmaz..
______________
Mesaj03.08.2008, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yardımlarınız için teşekkür ederim
Mesaj03.08.2008, 12:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

alayiankarali yazmış:
Yardımlarınız için teşekkür ederim


rica ederim..
______________
Mesaj04.08.2008, 22:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

bak ben söliyim aynı sorun bendede oluyor ara sıra modemin adaptörünü çekin takın düzelir
Mesaj06.08.2008, 09:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

carara yazmış:
bak ben söliyim aynı sorun bendede oluyor ara sıra modemin adaptörünü çekin takın düzelir


bakın şimdi
bendede oluyor bazen 20 dakka geçince net düşüyor
yani adaptörün fşini çekip takmak burda sorunu çözmez
sadece sorunun başa sarmasına yol açar Wink
Mesaj08.08.2008, 23:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

marasultraslan yazmış:
carara yazmış:
bak ben söliyim aynı sorun bendede oluyor ara sıra modemin adaptörünü çekin takın düzelir


bakın şimdi
bendede oluyor bazen 20 dakka geçince net düşüyor
yani adaptörün fşini çekip takmak burda sorunu çözmez
sadece sorunun başa sarmasına yol açar Wink



Fakat bazen bende deniyorum bunu ve düzeliyo ama tekrar oluyo.Bize lazım olan kesin çözüm
Mesaj09.08.2008, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arada sırada bendede oluyor.

Arrow Ağ bağlantılarından
ağ bağlantılarını görüntüle'ye tıkla
çıkan simgeye ,sağ tuşa tıkla
devre dışı bırak'a bas.

Arrow Sonra yine sağa tıklayıp aktifleştir.

Belki faydası olur.

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu