Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.08.2008, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Oyun

Siteye oyun eklemek istiyorum ama Tablo şeklinde tıklayınca açılmalı öyle tıklanmadan açılan oyunalrdan değil yardım ederseniz sevinirim!!
______________
Mesaj09.08.2008, 11:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

daha açık yazar mısınız.
yazmadığınıza göre kendiniz uygulamak istiyorsunuz herhalde
imzamdan editör kılavusuna tıklayarak tablo yapmayı öğrenebilirsiniz.
______________
+Css Şablon Çözümleri+Site İçi Arama Motoru+Soldaki Menüyü Sağ Kısma da Ekle
+Butona(Menü' ye)Resim Ekle +Polldady' den Anket+Editör nasıl kullanılır?+Formata Son
+Güvenilir Sayaç+Ücretsiz Toplist Kur+Resimin Köşelerini Yuvarla+Web Yönetici Araçları+Css Desing Temel Anlatım
Mesaj10.08.2008, 07:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Oyun

o0oegleno0o yazmış:
Siteye oyun eklemek istiyorum ama Tablo şeklinde tıklayınca açılmalı öyle tıklanmadan açılan oyunalrdan değil yardım ederseniz sevinirim!!


kendi sitenizde oynanir
yazi rengini
tablo rengini
tablo büyüklüğünü kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Wink

Kod:
<center><iframe width="770" height="750" name="FlashOyun" src="http://www.tapatipo.com/Flash_Oyunlar.asp?liste_sayisi=1&yazi_renk=000000&yazi_renk1=000000&renk_1=ffffff&renk_2=efefef&site_adresi=oyunlar&arkaplan=000000&oyun_sayisi=20"></iframe></center>
Mesaj05.02.2009, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu: peki

yav bunları hicc anlamıyoırum ama yapmak istiyorum oyunun kkoduyla mı yazıcaz o verdiğikodu aaa kaafam karıştı Embarassed
Mesaj05.02.2009, 09:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: peki

iremdilmen yazmış:
yav bunları hicc anlamıyoırum ama yapmak istiyorum oyunun kkoduyla mı yazıcaz o verdiğikodu aaa kaafam karıştı Embarassed

Kod:
<center><iframe width="770" height="750" name="FlashOyun" src="http://www.tapatipo.com/Flash_Oyunlar.asp?liste_sayisi=1&yazi_renk=000000&yazi_renk1=000000&renk_1=ffffff&renk_2=efefef&site_adresi=oyunlar&arkaplan=000000&oyun_sayisi=20"></iframe></center>


Bu kodu
Sitene Giriş
Sayfalarımı Değiştir
Gerekli sayfada kaynak buttonuna bastıgın zaman istediğin oyun kodu olur Wink
______________
Mesaj06.02.2009, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu: işte size istediginiz şey

buyurun arkadaşlar oldugu gibi yapıştırın sayfanıza...
hiç bişeyle oynamayın oyun veya oyunlar sayfası yapın ve yapıştırın html kodu olarak
tamemen kendi sayfanızda oynuyorsunuz reklam veya başka siteye yönlendirme yok
kolay gelsin

Kod:
<html>
<head>
<title>Bedava Oyun - Oyunlar - Sitene Oyun Ekle</title>
   <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1254">
   <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
   <meta name="keywords" content="Bedava Oyun - Oyunlar - Sitene Oyun Ekle">
   <meta name="description" content="Bedava Oyun - Oyunlar - Sitene Oyun Ekle">
</head>
<body style="margin: 0" bgcolor="#ffffff">
<center>
<!-- Boyutlari Degistirmeyin sayfanin yapisini bozarsiniz -->
<!-- Oyunlar Kodu Başlar -->
<iframe name="oyun" height="690" width="700" src="http://www.oyunpop.net/oyunpopnetscript1.asp" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
</center>
<!-- Oyunlar Kodu Biter --></center>
</body>
</html>
Mesaj04.04.2009, 07:24 (UTC)    
Mesaj konusu: OYUN

TŞK HARİKA
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu