Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.08.2008, 15:07 (UTC)    
Mesaj konusu: reklamı ortaya almak

bedavasiten reklamını ortaya almak için kod varmı yardım
______________

Mesaj10.08.2008, 15:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

su an reklamınız ortada..olmazsa:
Kod:
<center> kod buraya </center>
deneyin..
______________
Mesaj10.08.2008, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

araya kod gelmesine gerek yok aslında
reklamınız explorerde ortada
mozillada sola dayalı görünüyor ...
tasarımın üzerine <center></center> olduğu gibi kodu ekleyin
yalnız bu kezde mozillada ortada olursa explorerde sola dayalı olabilir Wink
Mesaj10.08.2008, 15:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalyavuz yazmış:
su an reklamınız ortada..olmazsa:
Kod:
<center> kod buraya </center>
deneyin..


teknoloji-
deyil
2 sitem teknoloji-Friend edde reklamımı yanda
sağolun kod içincdeniycemç

______________

Mesaj10.08.2008, 15:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodu nereye keliycez tasrımın üzerine

Kod:
<center></center>


bunu ekledim olmadı 2 sitemde bedava sitem reklamı varya yukarda o sol taragta nasıl ortalıycaam
______________

Mesaj10.08.2008, 15:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

inşaallah olur Wink
______________
Mesaj10.08.2008, 15:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalyavuz yazmış:
inşaallah olur Wink


verdiniz kodu nereye ekliycem
______________

Mesaj10.08.2008, 15:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

teknoloji- yazmış:
sanalyavuz yazmış:
inşaallah olur Wink


verdiniz kodu nereye ekliycem
tasarımın üzerine
Mesaj10.08.2008, 15:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

marasultraslan yazmış:
teknoloji- yazmış:
sanalyavuz yazmış:
inşaallah olur Wink


verdiniz kodu nereye ekliycem
tasarımın üzerine


Kod:
<center></center>


bunu tasrımın üzerine ekledim olmadı
______________

Mesaj10.08.2008, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<center>


bunu dene tek bi..
______________
Mesaj10.08.2008, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

CSS bölümündeki sabit başşlıklarda css de bilmeniz gereken kodlar diye bir bölüm var orda ortalama kodu olackatı ama siteyi ortalalama kodu var oda aynı işi görüyor herhalde herşeyi ortalıyor....

Kodu yine aynı yukarıda anlatılanlar gibi ekliyeceksiniz... Wink

Buyrun Kod...

Kod:
<style type="text/css">
<!--
html, body {
text-align: center;
}
-->
</style>
Mesaj10.08.2008, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<center>
denedim olmadı arkadaşlar
______________

Mesaj10.08.2008, 15:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultrabs yazmış:
CSS bölümündeki sabit başşlıklarda css de bilmeniz gereken kodlar diye bir bölüm var orda ortalama kodu olackatı ama siteyi ortalalama kodu var oda aynı işi görüyor herhalde herşeyi ortalıyor....

Kodu yine aynı yukarıda anlatılanlar gibi ekliyeceksiniz... Wink

Buyrun Kod...

Kod:
<style type="text/css">
<!--
html, body {
text-align: center;
}
-->
</style>







bu arkadaşşa ve hepinize tşk edirm sagolun

______________

Mesaj10.08.2008, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim verdiğimi dene yukarıda var...

Oda olmazsa başka bir yöntem bilmiyorum kusura bakma...
Mesaj10.08.2008, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

teknoloji- yazmış:
ultrabs yazmış:
CSS bölümündeki sabit başşlıklarda css de bilmeniz gereken kodlar diye bir bölüm var orda ortalama kodu olackatı ama siteyi ortalalama kodu var oda aynı işi görüyor herhalde herşeyi ortalıyor....

Kodu yine aynı yukarıda anlatılanlar gibi ekliyeceksiniz... Wink

Buyrun Kod...

Kod:
<style type="text/css">
<!--
html, body {
text-align: center;
}
-->
</style>







bu arkadaşşa ve hepinize tşk edirm sagolun


Mesajı görmeden yazdım teşeşkkürler oldu ve size yardım edebildiysem ne mutlu bana....
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu