Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj11.08.2008, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu: bu duygulara nasıl yorumunuz olur....

Mesaj11.08.2008, 23:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sevgili kardeşim yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.İnsanın bir başkasını kendinden fazla sevip te ona gösterdiği sevginin karşılığını görememesi kadar insanı hayatdan bezdiren bir duygu olamaz.
Bazen bu olanları kabullenemeyiz. İçimize kapanır,yalnızlığı,küskünlüğü tercih ederiz. Hayat artık bizim için yaşanması işkence haline gelen anlamsız bir hale gelir.
Ama şunu asla unutmamalıyız.Allahu Teala bizleri sadece kendi istediğimiz gibi yaşamak için yaratmadı.Bazen hayatta isteklerimiz gerçekleşir,bazen de bizleri mutsuz da etse isteklerimiz hayal olarak kalabilir.Yaşadığımız sürece bazen güler ,bazen ağlarız.Yaşadıklarımızın gerçekleşmesinde bizim katkımız olduğu gibi bizim dışımızdaki katkıları da asla unutmamak gerekir.Bu hayat sadece kendi duygu ve düşüncelerimizden asla ibaret değildir.Kısacası hayatın bizlere acı sürprizleri de olabilir.Acı sürprizlere karşı dayanıklı olmak,sabır ve metanetle hayatımızı devam ettirmek konusunda kendimize ve Allaha karşı sorumluyuz.
Bizleri hayata küstüren sebebleri bahane ederek anlamsız ve boş bir hayat yaşamak Allah katında asla tasvip görmez.
Sevgili kardeşim durum ne olursa olsun kendini toparlamalısın.Daha nice sevgiler ,dostlar,güzellikler seni bekler bilmezmisin.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu