Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj12.08.2008, 12:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Flash Temlate ekleme

arkadaslar ben sitemi yaptım ancak flash template imi eklemek isiyorum...ama bunu nasil yapacagim?sitemin sablonunu nasil flash template ile degistirebilirim? lütfen yardım

kod bu:

* { margin: 0; padding: 0; }

body {overflow-x: hidden;
background: #000000;
font: 11px Verdana,Arial,sans-serif;
color: #a9a9a9;
}


a, a:hover {
text-decoration :underline;
color: #f47b33;
}
a:hover {
text-decoration :none;
}

.p {
margin:0px;
}

.orange {
color:#f47b33;
}
.green {
color:#8f9d4c;
}

#page {
width: 790px;
position: relative;
height:100%;
padding:0px 8px 0 16px;
margin: 0 auto;
}
#top {
position: relative;
padding:10px 0px 20px 0px;

}
#square {
position:absolute;
width:40px;
height:40px;
left:220px;
top:27px;
}

#orange_square {
width:20px;
height:20px;
background-color:#f47b33;
position:absolute;
right:0px;
}

#green_square {
width:20px;
height:20px;
background-color:#74be37;
position:absolute;
left:0px;
bottom:0px;
}


#name_part_1 {

margin: 10px 0px 0px 10px;
color:#FFFFFF;
font: 20px Verdana;
text-align:left;
letter-spacing: 7px;
}

#name_part_2 {
margin: 0px 0px 0px 10px;
color:#FFFFFF;
font: 15px Verdana;
text-align:left;
letter-spacing: 12px;
}

#line {
background:#FFFFFF none repeat scroll 0%;
font-size:0px;
height:1px;
margin-bottom:10px;
margin-top:10px;
clear:both;
}

#header {
margin: 5px 0 10px 20px;
font-size: 1.5em;
letter-spacing: 3px;
}



#anim_line {
background:#FFFFFF;
font-size: 0px;
height:2px;
margin-top:1px;
margin-bottom:10px;
width:570px;
}


object,embed{margin:-1px;}

#left_col {
width: 210px;
float:left;}

#left_col img {
margin:10px 0 0px 10px;

}




#right_col {
width:570px;
padding:0 0 10px 10px;
float:left;

}



h1{
font: 1.3em Verdana,Arial;
border:0px solid #3c3c3c;
border-bottom: 1px;
color: #898989;
margin:0px 0px 10px 0px;
padding-top:5px;
font-weight: bold;
letter-spacing:-1px;

}

h2 {
color:#8f9d4c;
display:inline;
font-weight:bold;
font-size: 1.1em;
padding-top: 3px;
padding-bottom: 3px;
}


img.highlight {
padding:1px;
border: 1px solid #45493E;
filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(opacity=50);
-moz-opacity: 0.5;
}

img.highlight:hover {
filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(opacity=100);
-moz-opacity: 1;
}



a.arrow_link,a.arrow_link:hover {
background:transparent url(images/arrow.gif) no-repeat left;
color:#8f9d4c;
font-size: 1em;
padding-left: 10px;
padding-top: 3px;
padding-bottom: 3px;

}


.bottom_left {background: url(images/r_left_bottom.gif) 0 100% no-repeat #BCCC9C; width: 250px;color: #fff;}
.bottom_right {background: url(images/r_right_bottom.gif) 100% 100% no-repeat}
.top_left {background: url(images/r_left_top.gif) 0 0 no-repeat}
.top_right {background: url(images/r_right_top.gif) 100% 0 no-repeat; padding:10px}


.roundcont {
width: 250px;
background-color: #BCCC9C;
color: #fff;
}

.roundcont p {
margin: 0 10px;
}

.roundtop {
background: url(images/r_right_top.gif) no-repeat top right;
}

.roundbottom {
background: url(images/r_right_bottom.gif) no-repeat top right;
}

img.corner {
width: 15px;
height: 15px;
border: none;
display: block !important;
}






.news{
width:80%;
font-family: Arial;
font-size: 0.9em;
padding: 5px 5px 0px 0px;
margin-top: 40px;
text-align:left;
}

.news h1{
margin: 5px 0px 5px 0px;
font-size: 1.3em;
font-weight: normal;
text-align:left;
font-style:italic;
}

.right {
float:right;
padding-left:10px;
}

.left {
float:left;
margin-right:10px;
}

.justify {
text-align: justify;
}

.blue {
color: #669ac6;
}

.red {
color :#8C2717;
}

.clearboth {
clear:both;
}


.dottedline {
width:100%;
border-top:dotted 1px #669ac6;
margin: 10px 0px 0px 0px;
height:0px;
}

#resol {
text-align:right;
position:absolute;
top:0px;
left:1280px;
margin:0 auto;
background:transparent;
}

#resol h1 {
background:none;
font-size:1.5em;
letter-spacing:12px;
padding:0px;margin:0px;
border: 0px;
}
#resol h2 {
font-size:0.8em;letter-spacing:2px;
padding:0px;margin:0px;
background:none;
}


li {
background:transparent url(images/square.gif) no-repeat left;
list-style-type:none;
padding-left:7px;
}

table {
padding:5px;
border:0px;
}

form {
border : 5px;
padding:5px;
margin:5px;
}


legend {
color:#F47B33;
}

form label.text {
display:block;
float: left;
width: 40%;
text-align: right;
margin: 5px 0 0 0;
padding: 0.1em;
}

input.text, textarea.text,input.warning, textarea.warning {
border-color:#dadada;
border-style:solid;
border-width:1px;
margin:5px;
width:200px;
}


textarea.text {
width:200px;
height:80px;
}

.button {
margin-top:5px;

border: 0px solid #ffffff;
padding: 0px 10px 0px 10px;
color: #ffffff;
background-color: #F47B33;

}

.center {
text-align:center;
}

#wrap {overflow:hidden;padding-bottom:10px;}
.bold {
font-weight:bold;
}



#copyright{
font-size: 0.9em;
text-align:center;
color: #d9d9d9;
}

#bottom_sponsored {
width: 790px;
margin: 0 auto;
font-size: 0.9em;
color: #363636;
text-align:right;
text-align:right;
position:relative;
bottom:0px;
margin-top:55px;
}

#bottom_sponsored a,#bottom_sponsored a.link {
text-decoration: none;
color: #363636;
}
#bottom_sponsored a:hover{
text-decoration: underline;
}
#holder { position: absolute; top: 0; left: 0;width:100%;}
#copy {clear: both; height: 5em; position: absolute; bottom: 0; left:0; border: none; width: 100%;}
Mesaj12.08.2008, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj12.08.2008, 12:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

hocam bu cok karısık bunun daha kolay bır yolu varmı?
Mesaj12.08.2008, 12:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

css bölümünde hazırları bulunkmaktadır..
______________
Mesaj12.08.2008, 12:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

fireregalclan yazmış:
hocam bu cok karısık bunun daha kolay bır yolu varmı?


Free Template Uygulaması Yapacaksanız En Kolay Yöntemi Bu..
Çünkü Bu Tasarımı Yaparken Diğerlerine Göre ( CSS hariç Smile ) Daha Fazla Uğraşırsınız, Yorulursunuz Wink
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj12.08.2008, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar peki ben paralı bir template alsam işim daha kolay olurmu?
Mesaj12.08.2008, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

fireregalclan yazmış:
arkadaşlar peki ben paralı bir template alsam işim daha kolay olurmu?


Bunu Bedava-Sitem de Uygulayacaksanız Hiç Bir Şey Farketmez Sanırım Wink
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj12.08.2008, 15:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

fireregalclan yazmış:
arkadaşlar peki ben paralı bir template alsam işim daha kolay olurmu?


paralıya gerek yok css bölümünü biraz inceleyiniz.. kesin cevapları bulacaksınız..
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu