Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.08.2008, 08:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Anasayam ya kodu nasıl resimli olur

<body bgcolor="#FFFF00">
<a onClick="this.style.behavior='url(#default#homepage)';this.setHomePage('http://www.djfenomen.tr.gg ');" style="cursor:hand">Giriş Sayfası Yap</a></body></html></body>

bu kod Giriş Sayfası kodu ama ben Giriş sayfası yap yerine şu linkteki resimin Görünmesinin istiyoum nasıl olucak..


http://img381.imageshack.us/img381/108/adszpr2.jpg
Mesaj16.08.2008, 09:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

kod paylaşimlari sabitte yapilmaktadir Wink
kodlarda düzen olmasi icin code butonuna basiniz.
______________

NETTURK DEĞİŞİYOR COK YAKINDA...
Mesaj16.08.2008, 09:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Anasayam ya kodu nasıl resimli olur

djfenomen yazmış:
<body bgcolor="#FFFF00">
<a onClick="this.style.behavior='url(#default#homepage)';this.setHomePage('http://www.djfenomen.tr.gg ');" style="cursor:hand">Giriş Sayfası Yap</a></body></html></body>

bu kod Giriş Sayfası kodu ama ben Giriş sayfası yap yerine şu linkteki resimin Görünmesinin istiyoum nasıl olucak..


http://img381.imageshack.us/img381/108/adszpr2.jpg



kusura bakma arkadaşim Embarassed sabah sabah dalginliğima geldi
siz yardim istediniz ben ise kod paylaşimi yaptiniz sandim Crying or Very sad

iyi eğlenceler Wink
______________

NETTURK DEĞİŞİYOR COK YAKINDA...
Mesaj16.08.2008, 09:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<body bgcolor="#FFFF00">
<a onClick="this.style.behavior='url(#default#homepage)';this.setHomePage('http://www.djfenomen.tr.gg ');" style="cursor:hand"><img border="0" src="http://img381.imageshack.us/img381/108/adszpr2.jpg"></a></body></html></body>



Kod bu fakat ziyaretçilerini kandırman pek de hoş olmayacaktır.Ayrıca bu kod yanlızca ie de çalışır.
______________
Mesaj16.08.2008, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu: saol

nettürk önemli değil sabah sabah olur böle şeyler birde firefoxa çalışması için ne yapabilirim hem firefox hem explorerda ?
Mesaj16.08.2008, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
function anaSayfamYap() {
   if (document.all) {
      document.body.style.behavior='url(#default#homepage)';
      document.body.setHomePage('http://www.ceviz.net/');
   } else if (window.sidebar) {
      if(window.netscape) {
         try { 
            netscape.security.PrivilegeManager.enablePrivilege("UniversalXPConnect"); 
         } catch(e) { 
            alert("Bu özellik tarayıcınız tarafından desteklenmiyor.\nLütfen ayarları elle yapmayı deneyin."); 
         }
      }
      var prefs = Components.classes['@mozilla.org/preferences-service;1'].getService(Components.interfaces.nsIPrefBranch);
      prefs.setCharPref('browser.startup.homepage','http://www.ceviz.net/');
   }
}

______________
Mesaj16.08.2008, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

u kod olmuyo sanıım...
Mesaj16.08.2008, 13:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

son yolladığım mı evet ilk defa denedim olmadıysa özür dilerim
______________
Mesaj16.08.2008, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

soun deil Smile
Mesaj16.08.2008, 14:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodogreniyorum.tr.gg alla ii alışın diecen ama Very Happy


<!-- SiteAraclari.com --><iframe src="http://www.sitearaclari.com/servis_davetet.php?id=45edf61" height="180" width="225" frameborder="0" allowTransparency ="true" style="border: 1px solid #999999;background-color:#FFFFFF"></iframe><!-- SiteAraclari.com -->

bu benim Tavsiye eT kodu ama çok köTü görünüyo siTeye bak görüsün anasayfam yap varya ona yapTığın gibi yaparmısın bunuda

bunun linki bu

http://img205.imageshack.us/img205/5760/anigifnd8.gif
Mesaj16.08.2008, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne yapmamı istiyorsun ki buna?
______________
Mesaj16.08.2008, 14:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<p align="center"><a href="http://www.starteasy.com/cgi-bin/send2friend.cgi"><img width="136" height="42" border="0" src="http://img205.imageshack.us/img205/5760/anigifnd8.gif" alt="http://sitenin adi=" style="" /></a></p>


Şimdilik bunu kullan resmi ekledim ama
______________
Mesaj16.08.2008, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

ŞU İKİNCİYİ YAPIĞIN gİBİ DİĞErİNİ YAPAİLİrMİSİN-*
Mesaj16.08.2008, 14:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır o resmi koyamam yanlızca renklerini değiştirebilirim
______________
Mesaj16.08.2008, 14:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: saol

djfenomen yazmış:
nettürk önemli değil sabah sabah olur böle şeyler birde firefoxa çalışması için ne yapabilirim hem firefox hem explorerda ?
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu