Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.08.2008, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu: otomatik pop-up sayfa

arkadaşlar ben bazı sitelerdeki gibi hani o siteyi açınca reklam sayfası açılıor yada başka bir syafa açılıyor ya bende oyle yapmak istiyorum bu mümkünmü ?

@sonsahne: konu başlıklarımız konuyl ilgili olmalı. yardım edin, kim biliyor vb şeyler değil.
______________


En son komik3 tarafından 16.08.2008 13:22:48 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj16.08.2008, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
sorunuzu biraz daha açıklayıcı sorarsanız daha kaliteli cevaplar alabilirsiniz
iyi eğlenceler Wink
Mesaj16.08.2008, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

diyorum ki auto popup mu ne varmış?? hani diyelim ben bir internet asyfsı açtım.. bir tane daha sayfa açılıyor otomatik olarak ...

Tabi isteyen yapıyor...
Mesaj16.08.2008, 13:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Kod:
<table width="120" border="1" align="center" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolor="#666666">
<tr>
<td height="40" bgcolor="#FFCC00" onMouseOver="this.style.backgroundColor = '#FFFF00';" onMouseOut="this.style.backgroundColor = '#FFCC00'; this.style.cursor='hand';" onClick="window.open(BURAYA KUTU İÇİNDE AÇMAK İSTEDİĞİN SİTEYİ YAZ,'resizable=yes,width=620,height=425')">
<div align="center"><font size="2" face="Trebuchet MS">TIKLA VE XXX YAP (BURAYADA AÇIKLAMA</font></div>
</td>
</tr>
</table>


kodu deneyin ..

iyi eğlenceler ..
Mesaj26.11.2008, 20:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodu bende denedim ama olmadı sanırım soru tam anlaşılmadı tekrar yazim cvp yazarsan sevinirim örnek : yotube a girerken hemen otomatik kendiliğinden bi sayfa daha açılıyor genelde reklam sayfaları bu yapabilmemiz için bi kod varmı şimdiden tşkr ederim Sad
Mesaj26.11.2008, 20:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

sniper34 yazmış:
kodu bende denedim ama olmadı sanırım soru tam anlaşılmadı tekrar yazim cvp yazarsan sevinirim örnek : yotube a girerken hemen otomatik kendiliğinden bi sayfa daha açılıyor genelde reklam sayfaları bu yapabilmemiz için bi kod varmı şimdiden tşkr ederim Sad


Merhaba,

Kodda Gerekli Yerlere Kendinize Ait Olan Kodları Yazıp Düzenlediniz Mi ?
Belirtilen Yerlere İlgili Kodları Yada Yazıları Ekleyin ve Tekrar Deneyin..

İyi Çalışmalar...

______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj27.11.2008, 08:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:


<script language="JavaScript">
<!--
function PopupWin()
{
var popupURL = "http://www.besiktasforum.biz";
var popup =window.open(popupURL,"hebelehubele",'toolbar=1,lo cation=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollba rs=1,resizable=1');

if( navigator.appName.substring(0,8) == "Netscape" )
{
popup.location = popupURL;
}
}
PopupWin();
// -->
</script>




çok kolay olmadı zamanında bu kodu bulmam komik3 çalışıyor bizzat kendi sitemde kullandım 1 haftaya yakın bir süre koddaki www.besiktasforum.biz adresine kendi istediğin adresini yazman yeterli kolay gelsin
Mesaj30.11.2008, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkdaşlar denedim olmuyo Confused
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu