Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.08.2008, 14:12 (UTC)    
Mesaj konusu: css tasarımda ekstraları nasııl kullanabilirim

css tasarımda ekstraları nasııl kullanabilirim yardım tasrımı yapıyorum uyguluyorum ama ekstraları(z.defteri, galeri vb.) nasıl uygulayabilirim?
Mesaj16.08.2008, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: css tasarımda ekstraları nasııl kullanabilirim

pardusturkiye yazmış:
css tasarımda ekstraları nasııl kullanabilirim yardım tasrımı yapıyorum uyguluyorum ama ekstraları(z.defteri, galeri vb.) nasıl uygulayabilirim?


Merhaba,

Ziyaretçi Deferini CSS Tasarımda Kullanmak İçin ;

Menu Gizleme Kodunu ;
Ekstraları Değiştir
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi DEfterinden Önceki Metin Adlı Kutucuğa Yerleştirin

Kaydedin..

Diğerleri İçin de Ekstralrı Değiştir Sekmesinde Kendilerine Ait Kutucuklar Vardır.. Aynı Yöntemi Uygulayın..

İyi Eğlenceler..

______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj16.08.2008, 14:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kezde z defteri tsrmn altına geldi:S Sad
Mesaj16.08.2008, 14:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aşağıdaki linkte bulunan anlatıma uyarak yaparsan tüm ekstralar otomatik olarak istediğin yere gelir.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=38548

______________
Mesaj16.08.2008, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

yine olmadıSad
Mesaj16.08.2008, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

djbyadmin yazmış:
yine olmadıSad


Tekrar Merhaba,

Ozaman Buyrun Size Farklı Bir Yöntem Daha ;



Kod:
<center><iframe style="border-right: rgb(255,255,255) 1px; border-top: rgb(255,255,255) 1px; border-left: rgb(255,255,255) 1px; width: 612px; border-bottom: rgb(255,255,255) 1px; height: 862px" name="TestTest" marginwidth="0" marginheight="0" src="BURAYA ZİYARETÇİ DEFTERİNİN URLsi" frameborder="1" width="900" height="1500"></iframe></center>


Kodda Belirttiğim Yere Zİyaretçi Defterinizin URLsini Yerleştirin
Yeni Bir SAyfa Açın
İsmini "Ziyaretçi Defteri" Yapın
Kaynak butonuna basın
Kodu Yerştirip Kaydedin..

İyi Eğlenceler...
Wink
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj16.08.2008, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

ziyartetçi defterinin url si derken böyle bişi mi



http://djbyadmin.tr.gg/Ziyaretci-defteri.htm
Mesaj16.08.2008, 16:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

pardusturkiye yazmış:
ziyartetçi defterinin url si derken böyle bişi mi



http://djbyadmin.tr.gg/Ziyaretci-defteri.htm


Aynen Wink

İyi Çalışmalar..
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj16.08.2008, 23:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

yine yine .. olmadıSad
Mesaj17.08.2008, 10:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle Sitene giriş > Ekstraları değiştir > Ziyaretçi defteri

Daha sonra aşağıdaki kodu Ziyaretçi defterinden önceki metin yazan kutucuğa yerleştiriyosun.


Kod:
<style type="text/css">
            <!--
td.nav {visibility:hidden;}
--> </style> 
<table style="width: 800px; height: 600px" cellspacing="1" cellpadding="1" width="493" border="1">
    <tbody>
            <td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF"></p>


Daha sonra kaydet'e tıklıyorsun.Orada ziyaretçi defterinin url'si çıkar bu url'yi alıp ziyaretçi defteri için yaptığın buton veya yazıya köprü olarak ekliyorsun...

Bu kadar basit...


[/code][/b]
______________
Mesaj17.08.2008, 22:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

djbyadmin yazmış:
yine yine .. olmadıSad


Merhaba,

ARkadaşım; Size Verilen Yöntemlerin Hepsinn Çalışma Olasılığı %100..
Lütfen HErşeyi Eksiksiz Yaptıınızdan Emin Olun..
Mutlaka Bir yerlerde Eksiklik yada Hata Yapıyorsunuzdur..

İyi Eğlenceler...

______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj18.08.2008, 07:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu arada sana verdiğim kodu koymadan önce kodun üstüne bir de menü gizeleme kodu koy... başarılar Wink
______________
Mesaj18.08.2008, 08:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: css tasarımda ekstraları nasııl kullanabilirim

pardusturkiye yazmış:
css tasarımda ekstraları nasııl kullanabilirim yardım tasrımı yapıyorum uyguluyorum ama ekstraları(z.defteri, galeri vb.) nasıl uygulayabilirim?


kardes assada vermıs oldugum kodu css kodu (style taglerı olmadan yazınız)

olan yere koy sorunun komple cozulecektır
Wink

Kod:
li.nav_element{display: none;}


not:ama menu gızleme kodunu kaldır ole koy,bu verdıgım kod daha ıyı menu gızleme kodunu her sayfalarına koyuyorsun bunu bı tek css kodu olan yere koydugun zaman ıslem tamam Wink
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu