Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.08.2008, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu: power point

power point sunularımı flash yapabilir miyim.ayrıca türkçe flash programı varmı yeni başlayanların yapabileceği.
Mesaj20.08.2008, 20:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba;
Öncelikli olarak,bulmak istediginiz öğrenmek istediginiz konuları daha detaylı bir şeklde aramadan sonra bedava-sitem.com adresinde bulabileceginizden emin olabilirsiniz..

Evet power point sunu larını flash olarak çevirim yapabilirsiniz..
bunun için çevirici programlara ihtiyacınız olacak..
Arrow bu linki incelerseniz sonuca ulaşabilirsiniz
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=37832

iyi eglenceler Wink

______________


Mesaj20.08.2008, 20:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kerim hocam siz Flash tan çoooook iyi anlıyorsunuz... Wink
______________
Aşağıdaki yazı fontunun adı Angilo Tatto'dur. Gelen mesajlara istinaden yazdım Smile
Mesaj20.08.2008, 21:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok teşekkürler bilgi için...
Mesaj20.08.2008, 23:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

herşeyi yaptım oldu ama bunu sitemde ben nasıl yayınlayacağım.onu yapamadım.lütfen yardım
Mesaj21.08.2008, 00:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba;
Sitenizde Yayınlamak için öncelikli olarak
yaptıgınız çalışmayı swf. uzantılı olarak kaydedin.
Eger yapmış oldugunuz çalışmanın büyüklüğü
1.5mb 1500kb den küçük ise upload olarak önerecegim site
Arrow http://www.imageshack.us
eger yaptıgınız çalışma 1.5 mb den büyük ise
Arrow http://www.fileden.com
BU iki adresten her hangi birine upload ettiginiz takdirde,
size verilecek olan swf ( flash ) uzantısını url sini kopyala,

url de örnek http://www.fileden.com/2205854/ornek.swf
şeklinde olur..

sayfamızın editöründe bulunan..



Flash abmlemi ,( ukarıdaki resimdeki koyu pembe ile çerçevelendirilmiş olan yere ,kaynak butonuna tıklamadan tıkla..
flash özellikleri bölümüne url kısmına upload ettigin sitenin url adresini yapıştır..
genişlik ve uzunluk ölçülerini sitene göre düzenledikten sonra ,sayfayı kaydet tuşuna basark flashını sitene eklemiş olursun..
İyi eglenceler Wink

______________


Mesaj21.08.2008, 00:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok güzel anlatım teşekkürler ama eklediğimde flash sunu ekranda tam görünmüyor.mesela şöyle görünüyor.http://www.birdenbese.tr.gg/ffffff.htm bunu nasıl tam sayfaya sığacak şekilde yapabilirim.
Mesaj21.08.2008, 00:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Sitenizin eklemiş oldugnuz sayfasının yanlarında menulerininde olmaması sadece flashınızın yer almasını istiyorsanız..
kaynak butonuna basıp
aşağıda yazmış oldugum kodu flashınızı yer alacagı sayfaya yerleştirinizi

Kod:
<style type="text/css">
            <!--
td.nav {visibility:hidden;}
--> </style> 


daha sonra flashınızın editörde bulunan flash özellikleri butonuna tıklayarak ebatlandırmasını yeniden büyük ölçülerde yapınız örnek 600 genişlik 600 yukseklik..
iyi eglenceler Wink
______________


Mesaj21.08.2008, 09:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba dediğini yaptım ama bi sonuç alamadım herhalde benim beceriksizliğim Very Happy verdiğin kodu ekledim kaynak bölümüne ama bir değişiklik olmadı.
Mesaj21.08.2008, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj21.08.2008, 15:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

herşeyi yaptım sayende saolasın ama sadece flashı sayfaya tam sığdıramadım verdiğin kod işe yaramadı ya da ben yapamadım. yine de çok teşekkürler. zamanını aldım.Allah razı olsun
Mesaj21.08.2008, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba;
Öncelikle düşünceniz için teşekkür ederim..
Kullanıcılarımızın daha iyi bir şekilde site yapım konularını detaylı ögrenebilmesi ve uygulayabilmesi açısından,bilgilerimizi paylaşmamız görevimizdir..
Yardımcı olabildiysek ne mutlu..
Çalışmlarınızda başarılar dilerim..
İyi eglenceler Wink

______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu