Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.06.2007, 06:55 (UTC)    
Mesaj konusu: flash introlar

Mevcut flash introlar haricinde başka bir intro eklememiz mümkün mü
mümkün ise nasıl??
Mesaj25.06.2007, 07:06 (UTC)    
Mesaj konusu: flash intro

http://alnumel.page.tl
ekstralardan flash intro yerine introyu seçiniz Giriş butonunun önündeki metin yazan kısma kendi slaytıızı ekleyiniz slayt çeşitleri benim sayfamda var kolay gelsin
Mesaj25.06.2007, 07:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

başka intro derken hazır veya kandi hazırladığımız Flash introları kayamaz mıyız demiştim
tşk.
Mesaj25.06.2007, 08:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

KENDİ HAZIRLADIĞINI KOYABİLİRSİN AMA HTML KODUNU
Mesaj25.06.2007, 09:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

son birşey daha
iyide flash'ın nasıl html'sini alabiliriz ki
flash 8 ile yaptığım intronun
Mesaj25.06.2007, 09:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ok buldum sanırım oolmazsa dönerim
Mesaj25.06.2007, 09:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

hazırladığım flash intronun html kodunu intro böl.yapıştırdım fakat çalışmıyor açmıyor.Neden ki

html olarak kaydedince exploerer açıyor.ama siteye koyunca olmuyor.
Mesaj25.06.2007, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodda bi yanlışlık vardır
Mesaj25.06.2007, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

KODA BAKTIM KODUNDA Bİ YANLIŞLIK VAR
Mesaj25.06.2007, 13:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>flashlar</title>
</head>
<body bgcolor="#000000">
<!--url's used in the movie-->
<!--text used in the movie-->
<!--
100%


100%


100%


100%


100%


100%


100%


100%


100%


100%


100%


100%


-->
<!-- saved from url=(0013)about:internet -->
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="450" height="240" id="flashlar" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="flashlar.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="flashlar.swf" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="240" name="flashlar" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</body>
</html>


neresini nasıl yaparız tşkk.
Mesaj25.06.2007, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

NERELERİ OLDUĞUNU BİLEMEM MESELA %100 YAZAN KISIMLAR OLMAYACAK V.B. YANİ BU KOD OLMAZ BEN SAYFAMDA DENEDİM BİRAZ ÇALIŞTIRAYIM SANA ÇALIŞIR HALİNİ VEREYİM DİYE AMA OLMADI Confused
Mesaj25.06.2007, 14:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkür edrim
Mesaj27.06.2007, 12:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Banner Yapmak İStiyorum Net Abi Nasıl Yapabiilrim




SaygılarımLa...! WwW.Emrah-Ozlalek.Tr.Gg
Mesaj27.06.2007, 16:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

hareketli yazılardan hazırla sonra o kodların başına link kodunu ekle kolay gelsin
Mesaj29.08.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

net yazmış:
hareketli yazılardan hazırla sonra o kodların başına link kodunu ekle kolay gelsin
Confused Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed Idea
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu