Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.08.2008, 05:52 (UTC)    
Mesaj konusu: css desıng yardımm




orta bolume maus ımlecın ıgetıremıyorum o olmayıncada tablo eklenmıyo orta bolume yardımmm
Mesaj24.08.2008, 05:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

tablonun üstünde sağ tıklıyoruz

açılan pencerede hücre yi tıklıyoruz

ve hücre özelliklerini tıklıyoruz

burada yatay hizalama bölümünde sol

dikey hizalama bölümünde tepe yi tıklıyoruz ve tamam diyoruz .

______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj24.08.2008, 06:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

abron yazmış:
tablonun üstünde sağ tıklıyoruz

açılan pencerede hücre yi tıklıyoruz

ve hücre özelliklerini tıklıyoruz

burada yatay hizalama bölümünde sol

dikey hizalama bölümünde tepe yi tıklıyoruz ve tamam diyoruz .




yaptım onu bılıyorum onu ama burda o olmuyo ıste sorun orda
Mesaj24.08.2008, 15:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Beyler Yardım Edecek Olan Yokmu
Mesaj24.08.2008, 15:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

ooop09 yazmış:
Beyler Yardım Edecek Olan Yokmu


Kardesım

Tablonun Ustune Gel Mausenız Ile Saga Tıklayın Hucre Ozellıklerı Orda Yatay Hızlama Bolumu Vs Seyler Vardır Seceneklerde

TePe Secenegıne Tıkla

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj24.08.2008, 17:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
ooop09 yazmış:
Beyler Yardım Edecek Olan Yokmu


Kardesım

Tablonun Ustune Gel Mausenız Ile Saga Tıklayın Hucre Ozellıklerı Orda Yatay Hızlama Bolumu Vs Seyler Vardır Seceneklerde

TePe Secenegıne Tıkla

Iyı Eglenceler Wink




oyle yapmayı bılıyorum tabloyu hazırlarken kullandım o teknıgı ama sımdı orta bolum varya(grı renklı alan) oraya gecemıyorum orda olmuyo tıklansa ıımlec gelse bı ama gelmıyo ıste
Mesaj24.08.2008, 17:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

ooop09 yazmış:
net-tr yazmış:
ooop09 yazmış:
Beyler Yardım Edecek Olan Yokmu


Kardesım

Tablonun Ustune Gel Mausenız Ile Saga Tıklayın Hucre Ozellıklerı Orda Yatay Hızlama Bolumu Vs Seyler Vardır Seceneklerde

TePe Secenegıne Tıkla

Iyı Eglenceler Wink




oyle yapmayı bılıyorum tabloyu hazırlarken kullandım o teknıgı ama sımdı orta bolum varya(grı renklı alan) oraya gecemıyorum orda olmuyo tıklansa ıımlec gelse bı ama gelmıyo ıste
Mesaj24.08.2008, 17:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardes Dedıgımız Seylerı Uygularsan Gelır

Herkezde Gelıyor Sendemı Gelmıyecek

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj24.08.2008, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Kardes Dedıgımız Seylerı Uygularsan Gelır

Herkezde Gelıyor Sendemı Gelmıyecek

Iyı Eglenceler Wink


anlatamadım galıba dıyorumkı dedıgınız sey orda uygulanmıyo
bı kere dedıgınız seyın orda uygulanması ıcın mausla tıklamanız gerek kı ımlec gelsın ve sag tıklayalım ama orda hıc tıklanmıyo orta bolume tıklanmıyo dıyorum bend ebılıyorum dedıgınız ıslemı ama tıklanmıyokı tablonun ortasına yapayım
Mesaj24.08.2008, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Mouse İmleci Şuanki bulunduğu Konumdayken Tablo ekle Tuluna Basın,
1 Sütün 1 Satır Olarak Belirleyin ve Hemen Altta Seçenekler Var.. Oradan Sola Hizalanmayı Seçin ve Tamam a Tıklayın..
DAha Sonra Menunuzun bulunduğu Tablonun Köşesine Tıklayın,
Tabloyu tutun ve Yeni Oluşturduğunuz Tablonun İçine Bırakın,
Mouse İle İstediğiniz Konuma Tıklayabilirsiniz Wink

İyi Eğlenceler...

______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj24.08.2008, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba
tasarım kodunuzu düzenledim
iyi eğlenceler

Kod:
<h2 id="nav_heading"><span> </span></h2>
<h2 id="nav_heading"><span><img height="192" width="800" src="http://img301.imageshack.us/img301/2224/lkcalsmayk4.jpg" alt="" class="" /><br />
<table width="800" cellspacing="1" cellpadding="1" border="1" align="left">
    <tbody>
        <tr>
            <td>
            <table height="428" width="582" cellspacing="1" cellpadding="1" border="1" align="right">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            <table height="143" width="210" cellspacing="1" cellpadding="1" border="1">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#ff9900" colspan="2"><strong>Ana Sayfa</strong></td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#ff9900">Ziyaret&ccedil;i Defteri</td>
                        <td bgcolor="#ff9900">İletişim&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#ff9900" colspan="2">Programlar</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#ff9900" colspan="2">Oyunlar</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#ff9900" colspan="2">&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#ff9900" colspan="2">&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#ff9900" colspan="2">&nbsp;</td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</span></h2>
Mesaj24.08.2008, 18:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

saolun arkadaslar dunden beı bunları arıyodum Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu