Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.08.2008, 00:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Benim Sitem de Google'dan silindi kasıtlıysa terbiyesizlik

Arkadaşlar... Yoğun çalışmam arasında, sevdiğim bir köy için site yaptım. Amacım burayuoı tanıtmak, sizlerle paylaşmak, sizin de tanımanızı sağlamak. Gece gündüz çalıştım. 1200 kilometre gittim geldim güncel fotoğraflar çektim. Eşim ve çocuğum da helak oldu. Her şey bu site içindi..
Site devreye girdi... Beğenen beğendi... Daha da güzelleştirmek için sabahladık geceler boyu. Malum bu konuda hepimiz amatörüz.
Google'e girdi, sevindik... İnsanlar sitemizi bulmaya girmeye başladı..

Forumlarda ve tr.gg sitelerinde dolaşırken, site imzamızın başka sbir site tarafından kullanıldığını gördük.. Anlamadık.... Bir de "Google'de ne kadar sorgulandığını öğrenmek için, benim sitemin yerine kendi sitenin adını yaz" diye bir olta görüp avlandık...
Bir de baktık ki bize moral veren şey uçmuş... Sitemiz bir anda Google'dan yok oldu. Kim yaptıysa ayıp ediyor. Yazıktır... Emeğe saygısızlıktır. Daha dilim varmıyor...
Allahın gariban, suya yeni kavuşmuş bir köyünü mü kıskandılar???...
Neyse, sitemiz "denizkoy-dikili.tr.gg" yöneticilerden ve bu işte ustalaşmış iyi niyetli arkadaşlardan Google'a yeniden girmemizi konusunda ciddi yardım bekliyorum..
İyi niyetli herkese sevgiler...

Neyse, sitemiz "denizkoy-dikili.tr.gg" yöneticilerden ve bu işte ustalaşmış iyi niyetli arkadaşlardan Google'a yeniden girmemizi konusunda ciddi yardım bekliyorumm..
İyi niyetli herkese sevgiler...
Mesaj25.08.2008, 09:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Sorunuza supporta gönderdiğiniz mailden cevap verilmiştir.
İyi eğlenceler.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu