Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj27.08.2008, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu: siteme nasıl video atabilirim...

sayın arkadaşalr bilgisayarımdan siteme nasıl video atabilirim.yardımlarnınz için şimdiden tşk'ler
Mesaj27.08.2008, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.izlesene.com

Bu Sıte Turkcedır Zaten Herseyı Kolaydır

Bılgısayarınızdan Vıdeoyu Yukleyıb Bu Sıteye Atıyorsunuz Zaten herseyı Mevcut Ve Kolay

Html Kodunuda Verıyor Sıze

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj27.08.2008, 17:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: siteme nasıl video atabilirim...

vansporluyuz yazmış:
sayın arkadaşalr bilgisayarımdan siteme nasıl video atabilirim.yardımlarnınz için şimdiden tşk'ler



http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=34098

lütfen bu linki inceleyiniz videolar kısmında

daha ayrıntılı bilgilere ulasabilirisniz
______________
Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Arrow Sıkça Sorulan Sorular Arrow Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Mesaj27.08.2008, 18:16 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="320"
height="300"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="DOSYA ADI_wmv">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="0">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


Kodda, DOSYA ADI_wmv Yazan Yere Videonun Urlsini Yapıştıracaksın..Video URLSİ Edinmek İçin, www.fileupload.com Adresini Kullanabilirsin..Bu Kodla Sitene, Hem Reklamsız, Hem Kullanışlı Bir Media Player Eklersin Wink
______________
Arrow Güncelalan.Tr.Gg
Arrow Hazır HTML Kodları
Arrow Manchester United FC
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu