Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.08.2008, 19:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Rumlar ve Yunanlılar birbirlerine düştü!

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunun en ilginç eşleşmelerinden biri olan Kıbrıs Rum Kesimi'nden Anorthosis ve Yunanistan'dan Olimpiyakos takımları arasında oynanacak rövanş karşılaşması öncesi iki takım taraftarları ve yöneticileri birbirine girdi.

Siyasi anlamda her fırsatta Türkiye'ye karşı aynı cephede yer alan ve bu tutumlarını spor müsabakalarında da gösteren Yunanlar ve Rumlar bu kez birbirlerine düştü. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında sürpriz bir şekilde güçlü Yunan temsilcisi Olimpiyakos'u 3-0 yenen ve Şampiyonlar Ligi'ne katılım yolunda büyük bir avantaj yakalayan Anorthosis Famagusta takımı, rövanş karşılaşması için Yunanistan'a gittiğinde büyük bir şokla karşılaştı. Kardeş ülkeler ve kardeş takımlar olarak birbirini tanımlayan iki ekibin taraftarları Yunanistan'da birbirlerine girdiler.

Yunan taraftarların Anorthosis'e hakaretleri takımın Eleftherios Venizelos Havalimanı'na inişiyle başlarken, takımın antrenmanında da devam etti.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
______________


Mesaj28.08.2008, 08:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

insan ve spor çerçevesinden bakınca üzücü ve olmaması gereken olaylar ancak siyasi çerçeveden bakınca dokunmayın yesinler birbirlerini diyorum. Very Happy
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu