Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj01.09.2008, 07:54 (UTC)    
Mesaj konusu: pop-up

arkadaşlar siteme pop up ekliyorum pencere fakat sitemin düzeni bozuluyor nereye eklemem lazım yada pop-up kullanan varsa kod versin? acil
______________
Mesaj01.09.2008, 07:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

yeni açılan pencere.. 2 türlüdür:
1: linke tıklama ile yeni sayfada açılır..
2: site ile birlikte yeni sayfada açılır.. (kod ile sağlanabilir)
______________


Mesaj01.09.2008, 07:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

vidivodo sitesinde kodlar var.Müziğin ismini yaz.Kodu al.Sayfalarımı değiştirden sayfa aç.Müzik yada herhangi bişey.(sayfa ismi)Kaynağa bas yapıştır.
Mesaj01.09.2008, 07:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

türlerini istemedik siteyle açılan açılır pencere diye belirttim
______________
Mesaj01.09.2008, 07:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

</script>
</head>


<a href="javascript:;" onClick="MM_openBrWindow('deneme.html','','toolbar =yes,location=yes,status=yes,menubar=yes,scrollbar s=yes,resizable=yes,width=400,height=400')"><img src="resimdosyasi.gif" width="45" height="45" border="0"></a>
</body>
</html>
______________


Mesaj01.09.2008, 08:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

orduultraslan yazmış:
</script>
</head>


<a href="javascript:;" onClick="MM_openBrWindow('deneme.html','','toolbar =yes,location=yes,status=yes,menubar=yes,scrollbar s=yes,resizable=yes,width=400,height=400')"><img src="resimdosyasi.gif" width="45" height="45" border="0"></a>
</body>
</html>

kardeşim ne kodu bu ya ne olduğunu belirtsene kod editöründe denedim çalışmıyor ben sadece pop up neden sitenin düzenin bozuyor sordum
______________
Mesaj01.09.2008, 08:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben denedim popupu düzeni bozmuyor
______________


Mesaj01.09.2008, 08:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

orduultraslan yazmış:
ben denedim popupu düzeni bozmuyor

peki kodu nere ekledin eklediğin kodu bi ver
______________
Mesaj01.09.2008, 08:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: pop-up

mimarsinanlisesi yazmış:
arkadaşlar siteme pop up ekliyorum pencere fakat sitemin düzeni bozuluyor nereye eklemem lazım yada pop-up kullanan varsa kod versin? acil


Eklediğiniz popup kodunu burada paylaşırsanız, yardımcı olabiliriz.
______________
Mesaj01.09.2008, 08:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

buyrun

Kod:
<html>

<head><script language="JavaScript">


function fullscreen(nome,nwin){
prop = "fullscreen=yes,toolbar=no,location=no,status=no,s crollbars=no,noresize,menubar=no";
popup = window.open(nome, nwin, prop);
}


</script>

<title></title>
</head>

<body link="#FFFFFF" vlink="#FFFFFF"
onLoad="javascript:fullscreen('http://www.xxx.com/xxx.htm', 'main');"
alink="#FFFFFF"
onmousover="window.status=' xxx.com | - Lütfen Sitenin Açylmasyny Bekleyiniz - | ';return true"
leftmargin="0" topmargin="0" bgcolor="white">
</body>
</html>

______________


Mesaj01.09.2008, 08:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

işte kod bu
Kod:
<style type="text/css">

#topbar{
position:absolute;
border: 1px solid black;
padding: 1px;
background-color: white;
width: 250px;
visibility: hidden;
z-index: 250;
}</style><script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 25 //set x offset of bar in pixels
var startY = 100 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document.cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.center=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopright=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopright()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopright();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
<div id="topbar" style="right: 330px; width: 336px; position: absolute; top: 6px">REKLAMIN KODU BURAYA GELECEK<br />
<a onClick="closebar(); return false" href="?PHPSESSID=ded28f0f99b0ba3a3d52ddf61f2b93a4"><font color="#000000"><strong></strong></font></a></div>

______________
Mesaj01.09.2008, 08:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siteniz açılırken, yeni bir sayfa mı açılmasını istiyorsunuz.?
______________
Mesaj01.09.2008, 08:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteye kodu ekledim siteme bi girip bakın
______________
Mesaj01.09.2008, 09:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

tammamı
______________


Mesaj01.09.2008, 09:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim sayfama bakın.Aynı kodu ben ekledim.

http://www.hersite-burada.tr.gg/Deneme-Sayfa.htm
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu