Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.09.2008, 01:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Bedava-Sitem Google Adsense kulanıcılarını zora sokuyor.

Arkadaşlar Bedava-Sitem sitemizin tasarımının üst kısmına yerleştirdiği reklamlar eğer Google Adsense programını kullanarak kazanç sağlamaya çalışıyorsanız sizi zor durumda bırakabilir. Çünkü Google Adsense program kurallarına göre iki ayrı Adsense kulanıcısının reklam kodu aynı sayfada bulunması yasaktır. Ayrıca sitenizde program kuraları gereği sayfanızda iki adet arama kutusu 3 adet tavsiye linki (Temmuz ayında alınan kararla artık tavsiye linkleri çalışmayacak ve tavsiye linklerinin kodunun bulunduğu yerleş boş duracaktır. Anlaşılacağı üzere bu sitenizin tasarımızın içinde hiç hoş gözükmeyecektir. Bu yüzden Adsense Tavsiye kodlarını kaldırmanızı tavsiye ederim.) 3 adet Bağlantı Birimi koymamıza izin veriyor. Bedava-Sitem Google Adsense Bağlantı Birimi reklam kodunu koyarak bizim Adsense ile olan ortaklığımızı tehlikeye sokuyor. Sözleşmenin Türkçe versiyonunda Bedava-Siten kendi sitesinin ya da bir başka sitenin reklamını yapma hakkını elinde tutmuyor. Yani sözleşme gereği üyerini sayfalarında reklam yayınlayamaz. Lütfen eliniz de hazır kodlar varsa Bedava-Sitem'in koyduğu o reklamları görünmez yapalım. Çünkü Bedava-Sitem bu reklamı koymadan önce forumdan ya da e-postadan bize haber vermeliydi. Ayrıca bu sözleşmeyi değiştirse bile biz bundan etkilenmeyiz. Çünkü sözleşmede "İlgili servis sağlayıcı bu sözleşmeyi servisini sağladığı üyelerine haber vermeksizin sözleşmenin maddelerini değiştirebilir, silebilir ya da ekleme yapabilir." ibaresi yer almamaktadır. Ayrıca yine sözleşmede "Okudum ve anladım." diye bir metin yok. T.C. Anayası'na göre konuşuyorum. Fedaral Alman Cumhuriyet'i anayası ne der bilemem.

Benim tavsiyem Bedava-Sitem kendi reklam sistemini oluştursun ve üyeleri de bundan kazanç sağlabilsin. Ya da bir Türk blog servisi olan Blogger gibi Google Adsense ile iş birliği talebinde bulunsun. Blogger.com üyeleri bloglarında istedikleri zaman ve nerede reklam yayınlanacağını seçiyor reklam üyelik tamamlandıktan sonra yayınlamaya başlıyor. Blogger.com ise üyelerinin kazançlarının %10'luk bir kısmında hak sahibi oluyor. Bedava-Sitem'de bunun gibi bir yol seçebilir. Kesinle reklamın ne zaman ve nerede yayınlanacağını üyeler seçebilmelidir.

Bu yazıyı Opera Mini 4'ten yani telefondan yazdığım için hatalar olabilir affedin artık.
X-ADAM
Mesaj03.09.2008, 01:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

birden fazla aynı başlığı açmayınız Exclamation
______________
En uygun fiyatlarla en güncel reklamlar bu sitede
www.guncelreklam.tr.gg
Mesaj03.09.2008, 02:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

guncelreklam yazmış:
birden fazla aynı başlığı açmayınız Exclamation


dedim ya cepten yazdım diye. Yazıyı gönderirken şebeke kesildi ben de tekrar sayfayı açmaya çalışırken oldu.
Mesaj03.09.2008, 06:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Diyeceğim tek bir söz var,reklamı silmek için kod istemişsiniz o reklam kalkarsa siteniz silinebilir.,Bu sefer sitenizden hiç kazanç sağlayamazsınız..

İyi eğlenceler..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu