Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj04.09.2008, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu: yukarıdaki reklamlar

s.a ben sitemin yukarısındaki reklamları nasıl ortalayabilirim <center> yap demeyin oluyor bide ben css tasarım kullanıyorum ondan kaynaklanıyo olabilirmi
lütfen cevap yazın
Mesaj04.09.2008, 13:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

lütfen 2 kere aynı başlıktan açmayın.
Mesaj04.09.2008, 14:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya kardeş kimse cevap vermiyo ama Exclamation Exclamation Exclamation
Mesaj04.09.2008, 14:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

google reklamrı paidforsuft gibi şeyleri diyoson onu silemessin çünkü bu reklamı bedava-sitem.com koydu
Mesaj04.09.2008, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşın sorduğu şey reklamı silmek değil
Reklamı ortalamak

Bu kod işinize yarayabilir.


Kod:
<style type="text/css">
<!--
html, body {
text-align: center;
}
-->
</style>

______________
Mesaj04.09.2008, 15:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok sağol kardeş yaptım ama sadece internet explorer da gözüküyo firefoxtada gözükmesi için ne yapmalıyım Sad Sad Sad Sad
Mesaj04.09.2008, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

tsmedya yazmış:
çok sağol kardeş yaptım ama sadece internet explorer da gözüküyo firefoxtada gözükmesi için ne yapmalıyım Sad Sad Sad Sad


merhaba

burayı kontrol et
Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25987



iyi eğlenceler
______________
Mesaj04.09.2008, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

yapamadım kardeş Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Mesaj04.09.2008, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

ort kodu olması gerek forma bak
______________

Mesaj04.09.2008, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

[color=green][b]Merhaba
Bide Bunu Dene Wink

Kod:
<center>
</center>[/b][/color]

______________
Mesaj04.09.2008, 19:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalsahne yazmış:
[color=green][b]Merhaba
Bide Bunu Dene Wink

Kod:
<center>
</center>[/b][/color]


[b][color] kodları bence bi işe yaramaz Very Happy bi de center kodu yazmayın ne olur demiş arkadaş Wink
______________
Mesaj04.09.2008, 20:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

text-align: enter;
yerine, Firefox icin:

text-align: -moz-center;
kullanarak deneyebilirsiniz. Bu durumda da IE ziyaretcileriniz icin ortalanmis olmaz, secmek lazim.
Mesaj04.09.2008, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

peki ikisinide yazsam nolur ???
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu