Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.09.2008, 03:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Bedava Sitem in Forumuna Kod Ekleme ?

arkadaşlar bedava-sitemin forumuna kod ekleyemiyorum yani kod yayınlayacam ama ekledim kodlar gozukmuyo code code tagları arasına koyuyorum gene gözükmüyo bu konu hakkında bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin acil şimdiden tşkkler
______________


En son kodservisi tarafından 05.09.2008 05:30:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj05.09.2008, 06:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
kodları <textarea>kod buraya></textarea> arasında ekleyin ..
iyi eğlenceler Wink
Mesaj05.09.2008, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Forumda
Kod:
kod buraya
taglarının arasına koyunuz... Eğer olmuyorsa bir hata vardır.. Düzelecektir..
İyi eğlenceler..
Mesaj05.09.2008, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Kodservisi

Teşekkürler
______________
Mesaj05.09.2008, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Kodservisi

Arkadaşlar Teşekkür edrimde Ya Gene olmadı ben sitemdeki forum extrasından bahsediyom oraya kod ekleyemiyorum bu nları denedim olmadı lutfen yardım Smile
______________
Mesaj05.09.2008, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Kodservisi

kodservisi yazmış:
Arkadaşlar Teşekkür edrimde Ya Gene olmadı ben sitemdeki forum extrasından bahsediyom oraya kod ekleyemiyorum bu nları denedim olmadı lutfen yardım Smile


melasef kod resim ve benzeri bir şeyi desteklememekdedir...
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj05.09.2008, 20:30 (UTC)    
Mesaj konusu: KodServisi

Ama Ekleyen Siteler Var mesela www.alnumel.page.tl sitesi forumunda kod yayınlayabiliyo bilin arkadaşlar halan bekliyorum yardımlarınızı
______________
Mesaj07.09.2008, 03:11 (UTC)    
Mesaj konusu: KodServisi

arkadaşlar bi bilen yomu yaws
______________
Mesaj07.09.2008, 06:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: KodServisi

kodservisi yazmış:
Ama Ekleyen Siteler Var mesela www.alnumel.page.tl sitesi forumunda kod yayınlayabiliyo bilin arkadaşlar halan bekliyorum yardımlarınızı


alnumel page tl

forumunda kodları herhengi bir etiketin içine alarak eklememiştir.

düz yazı şeklinde kod yayınlamakdır.

sizde düz kodunuzu bir kodunuzu ekleyebilirsiniz..

eger yine sorun ve benzeri bir durumda karşılaşıldı zaman bu durumu

support( at )bedava-sitem.com bildiriniz..
iyi eglenceler....
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj08.09.2008, 01:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

öyle bişe olsa 10 dakikaya hacklenir...
Mesaj08.09.2008, 05:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

makemoneylig yazmış:
öyle bişe olsa 10 dakikaya hacklenir...
Merhaba,
konuya amacından farklı cevalar vermeyiniz
iyi eğlenceler Wink
Mesaj08.09.2008, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu: www.htlmkod-merkezi.tr.gg

Kod:
<textarea class="bginput" style="WIDTH: 385px; CURSOR: url(''); HEIGHT: 50px" onclick="this.focus();this.select()" name=" " rows="5" cols="42">YAYINLAMAK İSTEDİĞİMİZ HTML KODUNU BURAYA YAZIYORUZ</textarea>

______________
Arrow HTLMKOD PAYLAŞIM MERKEZİ
Arrow HER HAFTA GÜNCELLENEN SİTEMİZDE
Arrow GÖRÜŞ VE İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ Idea www.htlmkod-merkezi.tr.gg Idea


Mesaj08.09.2008, 20:15 (UTC)    
Mesaj konusu: KodServisi

Teşekkürler Arkadaşlar Sorun Çözülmüştür
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu