Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.09.2008, 12:52 (UTC)    
Mesaj konusu: sitende mp3 calar olsun

Kod:
<p align="center"><embed src="http://player.myspace-player.com/swf/0aee5e4fbj9le9pf9e4cdfbem8a7fe5c/grayish.swf" menu="false" quality="high" width="280" height="320" name="poqbum-dot-com" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="playlist=http%3A%2F%2Fplayer.myspace-player.com%2Fswf%2F0aee5e4fbj9le9pf9e4cdfbem8a7fe5c%2Fmp3player.xml" wmode="transparent"></embed>
<br>
<a target="_blank" href="http://www.kodbul.piczo.com" style="text-decoration: none">
<font size="2" color="#FF0000">[Sitene Ekle]</font></a></p>


En son bisiklet2 tarafından 05.09.2008 13:17:43 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj05.09.2008, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herhangı Bır Kod Verırken Code Butonuna Basınız ;

Kod:
[code]Kod Buraya[/code]


Iyı Eglenceler Wink
Mesaj13.09.2008, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: sitende mp3 calar olsun

bisiklet2 yazmış:
Kod:
<p align="center"><embed src="http://player.myspace-player.com/swf/0aee5e4fbj9le9pf9e4cdfbem8a7fe5c/grayish.swf" menu="false" quality="high" width="280" height="320" name="poqbum-dot-com" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="playlist=http%3A%2F%2Fplayer.myspace-player.com%2Fswf%2F0aee5e4fbj9le9pf9e4cdfbem8a7fe5c%2Fmp3player.xml" wmode="transparent"></embed>
<br>
<a target="_blank" href="http://www.kodbul.piczo.com" style="text-decoration: none">
<font size="2" color="#FF0000">[Sitene Ekle]</font></a></p>
Mesaj14.09.2008, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Olmus Surprised
Mesaj14.09.2008, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

SAOL
Mesaj15.09.2008, 13:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

abicim bu bulunan şarkılar yanı sıra başka şarkıda ekleyebiliyozmu
______________
╔══════════════════════╗
Sitenin Her Hakkı Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³¹°¹³¹¹³ °¹²¹³¹¹³
Copyright © 2008 erotik-tube
╚══════════════════════╝
Mesaj22.09.2008, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodu nereye yazıyoz yaa ?
Mesaj09.10.2008, 14:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

djtheturker yazmış:
kodu nereye yazıyoz yaa ?

aynen ya bu kodu nereye yazıcagımız hakkında bir bilgi veren olursa iiiyi olur
Mesaj09.10.2008, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

manyakbiseybu yazmış:
djtheturker yazmış:
kodu nereye yazıyoz yaa ?

aynen ya bu kodu nereye yazıcagımız hakkında bir bilgi veren olursa iiiyi olur


üst tarafa eklemek için

Arrow tasarım ayarları
Arrow gelişmiş ayarlar

Arrow tasarımın üzerindeki yazı alanına kodu ekle

alt tarfa eklemek için


Arrow t asarım ayarları
Arrow gelişmiş ayarlar

Arrow tasarımın altındaki yazı alaınına

sayfaya eklemek için.








______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu