Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.09.2008, 14:27 (UTC)    
Mesaj konusu: SİTEME TIPKI BURASI GİBİ BÜYÜK BİR FORUM EKLEMEK İSTİYORUM

SİTEM TUPKI BURASI GIBI BIR FORUM EKLEMEK ISTIYORUM.YAVAS VE RESIMLI ANLATACAK OLAN VAR MI ARKADASLAR.
AYRICA DIGER BIR SORUNUM SITENIN TASARIMI SABLONU...KAYITLI SABLONLARDA BASKA BIR SEY VAR AKLIMDA.BIR HUKUK SITESINE DAHA COK UYACAK KOYU RENKLI ISLEVSEL MENULU BIR SABLON.BU NEREDEN BULUP NASIL EKLIYIP AKTIF EDICEM.

OZELLIKLE FORUM SORUNUMA BIR CARE LUTFEN COK ONEMLI!!!!
Mesaj10.09.2008, 14:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADAŞLAR FORUM KONUSUNDA YARDIMCI OLABILECEK KIMSE YOK MU?BURASI GIBI BUYUK BIR FORUM ISTIYORUM .....LUTFEN YARDIMM
Mesaj10.09.2008, 14:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

bi bedava forum sitesinden forum aç içinni düz şu kodun içine adresi yaz

Kod:
<iframe width="1050" height="2400" src="Forum Adresi "></iframe>
Mesaj12.09.2008, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş çalışmıyor verdiğin kod.Ayrıca nereye yazıcaz bu kodu?
Mesaj12.09.2008, 16:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

avemre yazmış:
Kardeş çalışmıyor verdiğin kod.Ayrıca nereye yazıcaz bu kodu?


yok arkadaşım kod çalışıyor. Oluşturmak istediğin sayfanın kaynak kısmına yapıştıracaksın bi de arkadaşın site adresi dediği yere istediğin forumun adresini yazacaksın
______________
Mesaj12.09.2008, 17:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Baslıklarınızın Tamamını Buyuk Harflerle Acmayınız

Resımlı Anlatımı Mevcut

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=46631

Inceleyınız

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj13.09.2008, 10:37 (UTC)    
Mesaj konusu: ..

benimkindede sayfa görüntülenemiyor yazıyor
Mesaj13.09.2008, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aynen bendede yazmıştıııııııı bir tane forum kodu yapalım bütün herkez onu kullansın nasıl fikir
Mesaj13.09.2008, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ..

casus-teknik yazmış:
benimkindede sayfa görüntülenemiyor yazıyor


yazdığın adresin doğru olduğundna emin olun.. Ya da bağlantınızda sorun olabilir.. kimi zaman gidip - gelmeler oluyor ttnet te ondna kaynaklanabilr.. bugün ben bedava-siteme giremiyodum mesela bir ara...
______________
Mesaj13.09.2008, 10:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet ama bence kodda bir sorun var
Mesaj13.09.2008, 10:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buyrun arkadaşlar o zaman bunu deneyin...

Kod:
<iframe name="I1" id="I1" src="http://www.google.com.tr" style="width: 1022px; height: 585px" marginwidth="1" marginheight="1" border="0" frameborder="0">
   </iframe>


google.com.tr yi değiştirin.. genişlik ve yüksekliği de kendinize göre height ve width den ayarlayın Wink
______________
Mesaj13.09.2008, 10:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

google yerine oraya ne yazacağız acaba
Mesaj13.09.2008, 10:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

spturkey yazmış:
google yerine oraya ne yazacağız acaba



:S nasıl yani.... Arkadaşım forum olarak hangi sayfanın adresi görünsün istiyorsan onu yaz.. mesela http://www.bedava-sitem.com yazarsan bu gördüğün koca forum o ıframe in içine girer.. kısacası koymak istediğin forumun adresini yaz...
______________
Mesaj13.09.2008, 10:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok işime yaradı.Kod çalışıyor bence herkez kullasın sitemede belerim herkezii
Mesaj14.09.2008, 01:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod çok işime yaradı.

Bu da beleş forum olayı:

http://www.yetkinforum.com/
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu