Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj11.09.2008, 17:22 (UTC)    
Mesaj konusu: toplist gine sorun?

ya toplistimde bir kod var ve diyelim brisi o kodu sitesine eklendiigi zaman calışmıyo ekleyenler her tıklamaya üst gidyo ya o nasıl olyo yardım anlamışsınızdır umarım Wink
______________
<p><img alt="" border="0" src="http://www.userbarlar.com/ub/data/media/1/recep_ivedik.gif" /><strong> </strong></p>
Mesaj11.09.2008, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: toplist gine sorun?

zamankop yazmış:
ya toplistimde bir kod var ve diyelim brisi o kodu sitesine eklendiigi zaman calışmıyo ekleyenler her tıklamaya üst gidyo ya o nasıl olyo yardım anlamışsınızdır umarım Wink


Arkadasım ,

Oncelıkle Turkcenı Iyı Kullan Ve Kelımelerı Iyı Hızza Et , Konuyu Bıraz Daha Ac

Ben Sahsen Bu Senın Anlattıgından Hıc Bırsey Anlamıs Degılım

Tam Olarak Anlatırmısın

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj11.09.2008, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

bakın türkcede sorun yok sonda ne dedim umarım anlamışsınızdır

bakın şimdi deteylı anlatcam size

toplist diyelim site ekledim kendi sitemin toplistne

ekleyınde kod veriyo ve kod calışmıyo bazı arkadaşlar dedi ve bende denedim calışmadı sorun ne olabilir
Question
______________
<p><img alt="" border="0" src="http://www.userbarlar.com/ub/data/media/1/recep_ivedik.gif" /><strong> </strong></p>
Mesaj11.09.2008, 17:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

zamankop yazmış:
bakın türkcede sorun yok sonda ne dedim umarım anlamışsınızdır

bakın şimdi deteylı anlatcam size

toplist diyelim site ekledim kendi sitemin toplistne

ekleyınde kod veriyo ve kod calışmıyo bazı arkadaşlar dedi ve bende denedim calışmadı sorun ne olabilir
Question


Sızın Verdıgınız Kod Dıger Sahıslardamı Calısmadı

Yoksa ,

Sıze Verılen Kodlarmı Calısmıyor Question
Mesaj11.09.2008, 17:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim toplistimin verdigi kod calışmıyo
______________
<p><img alt="" border="0" src="http://www.userbarlar.com/ub/data/media/1/recep_ivedik.gif" /><strong> </strong></p>
Mesaj11.09.2008, 17:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

zamankop yazmış:
benim toplistimin verdigi kod calışmıyo


Kodda Sorun Olabılır

Kodu Buraya Koyarsan Yardımcı Olmaya Calısırım

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj11.09.2008, 17:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<a href="http://zamankop.tr.gg?in=16" target="_blank"></a>


kod bu kadar Very Happy

Bu kodu sayfana eklemen ile birlikte, siten hakkında bir reklam gösterilecek. Ne kadar çok ziyaretçi bu linke tıklarsa, siten bu listede o kadar yukarı çıkar.

bu yazıyo topliste Question
______________
<p><img alt="" border="0" src="http://www.userbarlar.com/ub/data/media/1/recep_ivedik.gif" /><strong> </strong></p>
Mesaj11.09.2008, 17:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

zamankop yazmış:
Kod:
<a href="http://zamankop.tr.gg?in=16" target="_blank"></a>


kod bu kadar Very Happy

Bu kodu sayfana eklemen ile birlikte, siten hakkında bir reklam gösterilecek. Ne kadar çok ziyaretçi bu linke tıklarsa, siten bu listede o kadar yukarı çıkar.

bu yazıyo topliste Question


Bu Kodu O Zaman Nıye Zıyaretcılerıne Ekletıyorsun Kı

Bu Kod Sana Ozgun Verılmıs , Baskalarının Sıtesınde Cıkmaz

Senın Sıtende Ne Kadar Tıklanırsa O Kadar Yukarı Cıkacak

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj11.09.2008, 17:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

sorun da o işte cıkmıyo ekledikleri takdirde
iyi günler
______________
<p><img alt="" border="0" src="http://www.userbarlar.com/ub/data/media/1/recep_ivedik.gif" /><strong> </strong></p>
Mesaj11.09.2008, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<a href="http://piriketseverler.tr.gg?in=38" target="_blank"><img src="http://img.webme.com/pic/p/piriketseverler/hitkazan.gif" border="0"></a>


Kodun bu şekilde olması gerekir. Dikkat ettiysen kodda

<img src="http://img.webme.com/pic/p/piriketseverler/hitkazan.gif" border="0">

yok. Yani resim veya yazı gibi görsel bir kod eksik.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Mesaj11.09.2008, 18:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet Benımde O Dıkkatımı Cektı Ve Kararsız Kaldım

Kısa Bır Kod Ve Nasıl Verılıyor Kım Verıyor Bu Kodu Dıye

Bır Yanlıslık Mevcut Kodda
Mesaj11.09.2008, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

net bende sana 1 saatdir bunu diyomm nasıl olcak Question
______________
<p><img alt="" border="0" src="http://www.userbarlar.com/ub/data/media/1/recep_ivedik.gif" /><strong> </strong></p>
Mesaj11.09.2008, 18:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

zamankop yazmış:
net bende sana 1 saatdir bunu diyomm nasıl olcak Question


Sana Bu Kodu Veren Sıtede Sorun Var

Bızde Degıl Razz

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj11.09.2008, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

bana bu kodu veren .tr.gg Razz
neyse sagolun
______________
<p><img alt="" border="0" src="http://www.userbarlar.com/ub/data/media/1/recep_ivedik.gif" /><strong> </strong></p>
Mesaj12.09.2008, 07:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

"Evet ise webmaster hangi bannerini bağlasın:" diye bir seçenek var. Oradan bir resim seçmeniz durumunda sorun kalkacaktır. Ama resim upload problemi nedeni resim yükleyemiyor bu nedenle ile resim seçemiyor iseniz "web sitenizi link olarak bağlamalısınız".
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu