Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj11.09.2008, 18:04 (UTC)    
Mesaj konusu: soldaki link yazısının sağdan sola soldan sağa hareket etmes

soldaki yazaçağım linkin sağ sol hareket etmesini istiom kodu bulabilirmiyim
______________

Mesaj11.09.2008, 18:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

sabit başlıklarda olması lazım inceleyin Wink
______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj11.09.2008, 18:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

galatasarayy yazmış:
sabit başlıklarda olması lazım inceleyin Wink




bulamadm krdş sen biliosan linkini yolarmısın
______________

Mesaj11.09.2008, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunu bi deneyin

sallanan yazı yerine istediğinizi yazın Wink


Kod:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Sallanan Yazı</TITLE>
<style>
.jc{
position:relative;
}
</style>
<SCRIPT>
var ns6=document.getElementById&&!document.all
var ie=document.all
var customcollect=new Array()
var i=0
function jiggleit(num){
if ((!document.all&&!document.getElementById)) return;
customcollect[num].style.left=(parseInt(customcollect[num].style.left)==-1)? customcollect[num].style.left=1 : customcollect[num].style.left=-1
}
function init(){
if (ie){
while (eval("document.all.jiggle"+i)!=null){
customcollect[i]= eval("document.all.jiggle"+i)
i++
}
}
else if (ns6){
while (document.getElementById("jiggle"+i)!=null){
customcollect[i]= document.getElementById("jiggle"+i)
i++
}
}
if (customcollect.length==1)
setInterval("jiggleit(0)",80)
else if (customcollect.length>1)
for (y=0;y<customcollect.length;y++){
var tempvariable='setInterval("jiggleit('+y+')",'+'100)'
eval(tempvariable)
}
}
window.onload=init
</SCRIPT>
</HEAD>
<BODY>
<span id="jiggle0" class="jc"><b>Sallanan yazı örneği</b></span>
</BODY>
</HTML>

______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj11.09.2008, 19:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

galatasarayy yazmış:
bunu bi deneyin

sallanan yazı yerine istediğinizi yazın Wink


Kod:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Sallanan Yazı</TITLE>
<style>
.jc{
position:relative;
}
</style>
<SCRIPT>
var ns6=document.getElementById&&!document.all
var ie=document.all
var customcollect=new Array()
var i=0
function jiggleit(num){
if ((!document.all&&!document.getElementById)) return;
customcollect[num].style.left=(parseInt(customcollect[num].style.left)==-1)? customcollect[num].style.left=1 : customcollect[num].style.left=-1
}
function init(){
if (ie){
while (eval("document.all.jiggle"+i)!=null){
customcollect[i]= eval("document.all.jiggle"+i)
i++
}
}
else if (ns6){
while (document.getElementById("jiggle"+i)!=null){
customcollect[i]= document.getElementById("jiggle"+i)
i++
}
}
if (customcollect.length==1)
setInterval("jiggleit(0)",80)
else if (customcollect.length>1)
for (y=0;y<customcollect.length;y++){
var tempvariable='setInterval("jiggleit('+y+')",'+'100)'
eval(tempvariable)
}
}
window.onload=init
</SCRIPT>
</HEAD>
<BODY>
<span id="jiggle0" class="jc"><b>Sallanan yazı örneği</b></span>
</BODY>
</HTML>




ellerinize sağlk vala.sizde olmasanız bu çark dönmez
______________

Mesaj11.09.2008, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

est.

işinize yaramıştır inşallah

iyi eğlenceler

Wink

______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj11.09.2008, 19:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

galatasarayy yazmış:
est.

işinize yaramıştır inşallah

iyi eğlenceler

Wink



krdş kod çalışıoda nere ekliçem tasarımın üstüne kodm oldu ama linke nasıl koyaçam sola mesela film kodları sağa sola hareket edeçek aynı banddan kayar gibi
______________

Mesaj11.09.2008, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

netgazi yazmış:
galatasarayy yazmış:
est.

işinize yaramıştır inşallah

iyi eğlenceler

Wink



krdş kod çalışıoda nere ekliçem tasarımın üstüne kodm oldu ama linke nasıl koyaçam sola mesela film kodları sağa sola hareket edeçek aynı banddan kayar gibi


Kardeş walla doğrusunu söyleyim orasını pek bilmiyorum

bu kod istediğini yazdığın ve ekeldiğin zaman dikkat çeker ve görsel görünmü güzelleştirir..bunu istediğin sayfaya

tasarımın üstüne

tasrımın altına

v.s

ekelyebilirsin Wink

______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj11.09.2008, 19:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

galatasarayy yazmış:
netgazi yazmış:
galatasarayy yazmış:
est.

işinize yaramıştır inşallah

iyi eğlenceler

Wink



krdş kod çalışıoda nere ekliçem tasarımın üstüne kodm oldu ama linke nasıl koyaçam sola mesela film kodları sağa sola hareket edeçek aynı banddan kayar gibi


Kardeş walla doğrusunu söyleyim orasını pek bilmiyorum

bu kod istediğini yazdığın ve ekeldiğin zaman dikkat çeker ve görsel görünmü güzelleştirir..bunu istediğin sayfaya

tasarımın üstüne

tasrımın altına

v.s

ekelyebilirsin Wink



ok Wink
______________

Mesaj11.09.2008, 19:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

tşkrler
Kod:
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=50854&highlight=
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu