Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj13.09.2008, 11:44 (UTC)    
Mesaj konusu: buton üstündeki yazının band olarak hareket etmesi

ark herhangi bi buton üstündeki yazının banda şeklinde sağsan sola kayması nsl olur kodu varmı
______________

Mesaj13.09.2008, 23:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

EVET YA BANADA LAZIM ÖYLE BİŞEY ÜST MENÜ YAPTIM KAYSA OLUR
______________

Siz de Toplistimize Katılın Gunluk 500 Tekil istatistiklerimiz acık pr 2 ilk 3 ana sayfada http://naatlar.tr.gg/toplist.htm
Mesaj14.09.2008, 08:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<body>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Original:  Happy Smart -->
<!-- Begin
var message=" Turan MakSan";//Put Your Message Here
function ButtonURL(){
window.location="http://turanmaksan.tr.gg"
}
function scroll()
{
  message = message.substring(1,message.length) + message.substring(0,1);
  document.bs.bs.value = message;
  setTimeout("scroll()",140);
}
window.onload=scroll
document.write('<style type="text/css">')
document.write('.select{background: blue;border-color:"yellow";color:"white";font-family:Arial,Helvetica,Verdana;font-size:10pt;font-weight: bold;}')
document.write('</STYLE>')
document.write('<form name=bs><INPUT class="select" TYPE="button" NAME="bs" value="" onclick="ButtonURL()"></FORM>') //  End -->
</script>
</body>

______________
RaMi
Mesaj14.09.2008, 08:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

8delileer yazmış:
Kod:
<body>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Original:  Happy Smart -->
<!-- Begin
var message=" Turan MakSan";//Put Your Message Here
function ButtonURL(){
window.location="http://turanmaksan.tr.gg"
}
function scroll()
{
  message = message.substring(1,message.length) + message.substring(0,1);
  document.bs.bs.value = message;
  setTimeout("scroll()",140);
}
window.onload=scroll
document.write('<style type="text/css">')
document.write('.select{background: blue;border-color:"yellow";color:"white";font-family:Arial,Helvetica,Verdana;font-size:10pt;font-weight: bold;}')
document.write('</STYLE>')
document.write('<form name=bs><INPUT class="select" TYPE="button" NAME="bs" value="" onclick="ButtonURL()"></FORM>') //  End -->
</script>
</body>



krdş ide adam nere ne yazılaçanı yazar şap diye yolamşsn eline sağlk yine.
______________

Mesaj14.09.2008, 08:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

<body>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Original: Happy Smart -->
<!-- Begin
var message=" Turan MakSan";//Put Your Message Here
function ButtonURL(){
window.location="http://turanmaksan.tr.gg"
}
function scroll()
{
message = message.substring(1,message.length) + message.substring(0,1);
document.bs.bs.value = message;
setTimeout("scroll()",140);
}
window.onload=scroll
document.write('<style type="text/css">')
document.write('.select{background: blue;border-color:"yellow";color:"white";font-family:Arial,Helvetica,Verdana;font-size:10pt;font-weight: bold;}')
document.write('</STYLE>')
document.write('<form name=bs><INPUT class="select" TYPE="button" NAME="bs" value="" onclick="ButtonURL()"></FORM>') // End -->
</script>
</body>
Buyur arkadaşım kırmızı olan yerleri değiştirebilirsiniz
______________
RaMi
Mesaj14.09.2008, 09:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

8delileer yazmış:
<body>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Original: Happy Smart -->
<!-- Begin
var message=" Turan MakSan";//Put Your Message Here
function ButtonURL(){
window.location="http://turanmaksan.tr.gg"
}
function scroll()
{
message = message.substring(1,message.length) + message.substring(0,1);
document.bs.bs.value = message;
setTimeout("scroll()",140);
}
window.onload=scroll
document.write('<style type="text/css">')
document.write('.select{background: blue;border-color:"yellow";color:"white";font-family:Arial,Helvetica,Verdana;font-size:10pt;font-weight: bold;}')
document.write('</STYLE>')
document.write('<form name=bs><INPUT class="select" TYPE="button" NAME="bs" value="" onclick="ButtonURL()"></FORM>') // End -->
</script>
</body>
Buyur arkadaşım kırmızı olan yerleri değiştirebilirsiniz


verdiin kod ii çalışıor krdş ama bunu nere ekliçem sola buton koyaçamda bunu.nere yapıştıraçam
benm istediim saol böle buton komak band şekli
______________

Mesaj14.09.2008, 09:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

onu galiba css tasarımında yapabilirsin
______________
RaMi
Mesaj14.09.2008, 09:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

8delileer yazmış:
onu galiba css tasarımında yapabilirsin



krdş bunu şimdi diorn ya
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu