Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj13.09.2008, 12:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitene Otamik SOrAN Sik KULLanınLara ekLe Kodu

ArkadasLar BasLıkta anLamadıysanız bıdaha aNLatayım sıze

Sıtenıze Sık kULLananLara ekLemınıze qerek yok ZiYaretCi Sitenize girdigi zaman Otamatik Soruyor Sık kuLLananLara ekLe diye sadece 1 Kez

Kod:
 
<!-- ONE STEP TO INSTALL BOOKMARK REMINDER:

  1.  Copy the coding into the HEAD of your HTML document  -->

<!-- STEP ONE: Paste this code into the HEAD of your HTML document  -->

<HEAD>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Original:  Dan Kirkpatrick (webmaster( at )troop321.org) -->
<!-- Web Site:  http://www.troop-321.8m.com/html -->

<! >
<! >

<!-- Begin
<!-- Begin
var expDays = 7;

url = "http://www.bedava-sitem.com";
title = "Bedava Siten";

// Cookie code from JavaScript Source Code 3000
function GetCookie (name) { 
var arg = name + "="; 
var alen = arg.length; 
var clen = document.cookie.length; 
var i = 0; 
while (i < clen) {   
var j = i + alen;   
if (document.cookie.substring(i, j) == arg)     
return getCookieVal (j);   
i = document.cookie.indexOf(" ", i) +1;   
if (i == 0) break;   

return null;
}
function SetCookie (name, value) { 
var argv = SetCookie.arguments; 
var argc = SetCookie.arguments.length; 
var expires = (argc > 2) ? argv[2] : null; 
var path = (argc > 3) ? argv[3] : null; 
var domain = (argc > 4) ? argv[4] : null; 
var secure = (argc > 5) ? argv[5] : false; 
document.cookie = name + "=" + escape (value) +
((expires == null) ? "" : ("; expires=" + expires.toGMTString())) +
((path == null) ? "" : ("; path=" + path)) + 
((domain == null) ? "" : ("; domain=" + domain)) +   
((secure == true) ? "; secure" : "");
}
function DeleteCookie (name) { 
var exp = new Date(); 
exp.setTime (exp.getTime() - 1); 
var cval = GetCookie (name); 
document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" + exp.toGMTString();
}
var exp = new Date();
exp.setTime(exp.getTime() + (expDays*24*60*60*1000));
function amt(){
var count = GetCookie('count')
if(count == null) {
SetCookie('count','1')
return 1
}
else {
var newcount = parseInt(count) + 1;
DeleteCookie('count')
SetCookie('count',newcount,exp)
return count
   }
}
function getCookieVal(offset) {
var endstr = document.cookie.indexOf (";", offset);
if (endstr == -1)
endstr = document.cookie.length;
return unescape(document.cookie.substring(offset, endstr));
}

function checkCount() {
var count = GetCookie('count');
if (count == null) {
count=1;
SetCookie('count', count, exp);

if ((navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") && (parseInt(navigator.appVersion) >= 4)) {
window.external.AddFavorite (url,title);
}
else {
var msg = "Don't forget to bookmark us!";
if(navigator.appName == "Netscape") msg += "  (CTRL-D)";
alert(msg);
   }
}
else {
count++;
SetCookie('count', count, exp);
   }
}
checkCount();
//  End -->
</script>

 

<!-- Script Size:  2.75 KB -->


Örnek iÇin tıklayınız ---> http://site.mynet.com/fullhtmlkodlar/ornek.htm
Mesaj13.09.2008, 12:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

emeğe saygı güzel paylaşım
Mesaj07.10.2008, 07:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylasım için saol kardesim guzel paylasım
Mesaj07.10.2008, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel paylaşım Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj10.10.2008, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel kod ancak keşke çıkarken soran olsa daha mantıklı olur zira ziyaretciyi ilkte karşılaması ziyaretcıyı sıkacagını düşünüyorum...

Selametle...
______________
Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim...
Mesaj26.12.2008, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu: saol

süpersin saol çok lazımdı Very Happy
Mesaj02.03.2009, 07:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol
Mesaj23.03.2009, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodları Yeni Başlık Açarak Değil Şu Başlıktan Paylaşmalısınız ;
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25700
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu