Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.07.2007, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu: resımlerın alınmasını engellemek istiyorom

mrb kolay gelsın sıteden resımlerın alınmasını engellemek istiyorom sağ tıklama engelı koydum ama sol üstekı bu resmı kaydet vb menuyu kaldıramadım tesekkurler


En son elem-13 tarafından 04.09.2008 14:56:37 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj05.07.2007, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

onu kaldıracağını sanmıyorum.
Mesaj05.07.2007, 18:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

bazı sitelerde oluyorda burdada olabılır dıye dusundum..
Mesaj14.07.2007, 13:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya arkadşım onu kaldırsanda gorunum kaynaktan

linki çıkıyor oda ona girip kayıt edebilir
Mesaj14.07.2007, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

BEN EKLEDİM SAĞ TUŞA BASINCA MENÜ AÇILMIYO AM %100 ÇÖZÜM DEĞİL HABERİN OLSUN

KOPYALANMASINI İSTEMEDİĞİN SAYFAYA YAPIŞTIR




<SCRIPT language=javascript>
//norc
//Sag Mouse
function NSclick(e) {
if (navigator.appName=="Netscape" && parseInt(navigator.appVersion)==4) {
if (e.which == 3) {
return false;
}
}
if (navigator.appName=="Netscape" && parseInt(navigator.appVersion)>=5) {
if (e.button == 2 || e.button == 3) {
e.preventDefault();
return false;
}
}
}
if (navigator.appName=="Netscape" && parseInt(navigator.appVersion)==4) {
document.onmousedown=NSclick;
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
}
if (navigator.appName=="Netscape" && parseInt(navigator.appVersion)>=5) {
document.onmouseup=NSclick;
}
if (navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer") {
document.oncontextmenu = new Function("return false;")
}
//nots
function disableselect(e){
return false
}
function reEnable(){
return true
}
//if IE4+
document.onselectstart=new Function ("return false")
//if NS6
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}
</SCRIPT>
______________
[img:e69680615d]http://img510.imageshack.us/img510/6757/enmatrakoj2.gif[/img:e69680615d]
Mesaj15.07.2007, 07:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya işe yaramıyor anlamıyonuzmu görünüm kaynağa basınca herşey html olarak görünüyor ordada resimlerin adresi çıkıyor bunlara gerek yok
Mesaj04.09.2008, 13:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş resmi koyduğunda "resim ekle" adlı tuştan internet tarayıcısı otomatik olarak resmi bulur ve tam ekran kaydet v.s. tuşlarını çıkartır onun için resmi ekledikten sonra "kod" tuşuna tıkla resmin kodundaki "alt=resmin ismi" yazısını sil ve kod bölümü açıkken kaydet ki internet tarayıcısı bulamasın ama göstersin benim sitemde öğle ana sayfanın sağ tarafına bak ... kahrolsun pkk diye bi resim var ordan örnek al bence
Mesaj04.09.2008, 13:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

genchababams yazmış:
ya işe yaramıyor anlamıyonuzmu görünüm kaynağa basınca herşey html olarak görünüyor ordada resimlerin adresi çıkıyor bunlara gerek yok


bu şekilde saçma reklamlara gerek yok kalbini kırdıysam şimdiden özür diliyorum çünkü resmin adresini silersen resim gözükmez
Mesaj04.09.2008, 13:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

alemteknesi yazmış:
genchababams yazmış:
ya işe yaramıyor anlamıyonuzmu görünüm kaynağa basınca herşey html olarak görünüyor ordada resimlerin adresi çıkıyor bunlara gerek yok


bu şekilde saçma reklamlara gerek yok kalbini kırdıysam şimdiden özür diliyorum çünkü resmin adresini silersen resim gözükmez


Merhaba,
Başlık açılış tarihine dikkat edelim.. 2007 eski başlıklara ozen göstermeyelim..
İyi eğlenceler..
Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu