Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.07.2007, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu: video eklemek

kardeşlerim normal bir media player da seyrettiğim video yu sayfama nasıl ekleyebilirim teşekkurler
Mesaj06.07.2007, 06:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: video eklemek

tuyluogluyapi yazmış:
kardeşlerim normal bir media player da seyrettiğim video yu sayfama nasıl ekleyebilirim teşekkurler

Media Player kodu ile yapabilirsin
veya youtube (embed ile başlayan kod) veya çeşitli video siteleri
videoyu koymak istediğin sayfaya yapıştırıyorsun

<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>
Mesaj05.08.2007, 05:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba Arkadaslar Yöneticilerden İsteğim Bütün Başlığı Burada Toplamaları Video Nasıl Eklerim Gibilerinden Bütün Soruların Silinip Herkezin Buradan Bu Bilgiden Yararlarnmalarını İstiyorum Saydım Abartısız Tam 27 Tane Bu Konudaki Kodu Arayan İnsanlar Var Lütfen..



Saygılarımla...
______________
Cash Fiesta'ya Üye Olun Sizde Kazanın.
Tıklayın --->>> http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=kobebraynt_desparados
Mesaj30.07.2008, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

medya player kodu çalışmıyo
Mesaj30.07.2008, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod Verirken Code Tuşuna Basınız!
______________

Mesaj31.07.2008, 05:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başlığın açıldığı tarihe dikkat edelim Wink
Mesaj31.07.2008, 06:47 (UTC)    
Mesaj konusu: video

ya bana yardım edin bu kodlardan bişe anlamadım :S
Mesaj31.07.2008, 06:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: video

fearlessmen yazmış:
ya bana yardım edin bu kodlardan bişe anlamadım :S


gokseen yazmış:
Başlığın açıldığı tarihe dikkat edelim Wink
Mesaj31.07.2008, 06:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: video

fearlessmen yazmış:
ya bana yardım edin bu kodlardan bişe anlamadım :S
Mesaj31.07.2008, 06:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lütfen arkadaşlar eski başlıklara mesaj
yazmayalım bunun yerine güncel sorunlarla ilgilenelim
Mesaj31.07.2008, 07:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumhepsiburada yazmış:
Lütfen arkadaşlar eski başlıklara mesaj
yazmayalım bunun yerine güncel sorunlarla ilgilenelim


insanlık namına yardımcı oldum Wink
______________

>>> яєιš ∂ιуєвιℓιяšιηιz <<<
Mesaj31.07.2008, 07:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam arkadaşlar,konuyu fazla uzatmayalım lütfen Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu