Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj13.09.2008, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Bu Kodu Bir Türlü Çözemedim??

Sitemin Üst Bölümüne Menü Yaptım. Hackerfriend Arkadaşımız ortalamak İçin Şu Metni Vermiş Bize;

Kod:
<style>
#menuortala{
    position:relative;
    margin:0 auto;
    width:1000px;
    text-align:left;
}
</style>
<div id="menuortala">

EXCEL'DEKİ MENÜ KODU BURADA OLACAK

</div>


Fakat Ben Çözemedim Bunu.. Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Wink
______________
Mesaj13.09.2008, 20:45 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

Yardım Edebilir Misiniz?
______________
Mesaj13.09.2008, 20:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Kod belli,içerisine kodun konacağı yer de belli,neresini çözemediniz.
İyi eğlenceler.
Mesaj13.09.2008, 20:50 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

cunobag yazmış:
Merhaba,
Kod belli,içerisine kodun konacağı yer de belli,neresini çözemediniz.
İyi eğlenceler.


Kodu Tam Olarak Nereye Koyacağımı..
______________
Mesaj13.09.2008, 20:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

<style>
#menuortala{
position:relative;
margin:0 auto;
width:1000px;
text-align:left;
}
</style>
<div id="menuortala">

EXCEL'DEKİ MENÜ KODU BURADA OLACAK

</div>


kırmızı yazan yere..
Mesaj13.09.2008, 20:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım üstüne koyacaksın Wink
______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj13.09.2008, 20:54 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

hmm.. ben EXCEL'DEKİ MENÜ KODU BURADA OLACAK yazısını bi açıklama sanmıştım. tşkkürler.
______________
Mesaj13.09.2008, 20:58 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

Yine Olmuyor.. Kodu Aynen Şu Şekilde Tasarımın Üzerine Yapıştırdım;

Kod:
<style>
#menuortala{
    position:relative;
    margin:0 auto;
    width:1000px;
    text-align:left;
}
</style>
<div id="menuortala">

<link rel="stylesheet" href="http://hackerfriend.googlepages.com/dropmenustyles.css" type="text/css" />                           
<!--[if gte IE 5.5]>                           
<script language="JavaScript" src="http://hackerfriend.googlepages.com/ie.js" type="text/JavaScript"></script>                           
<![endif]-->                           
<ul id="navmenu">                           
<li><a href=      "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/   " title="Anasayfa">Anasayfa</a>   </li>
      
<li><a href=      "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/%26%23304%3Bleti%26%23351%3Bim.htm   "   title=   "İletişim"   >İletişim</a>   </li>
               
<li><a href=      "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/Ziyaret%E7i-defteri.htm   "   title=   "Ziyaretçi Defteri"   >Ziyaretçi Defteri</a>   </li>
                  
<li><a href=      "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/Top-Liste.htm   "   title=   "Top Liste"   >Top Liste</a>   </li>

<li><a href=      "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/#   "   title=   "Tr.Gg"   >Tr.Gg Bölümü</a>   
<ul>                                    
   <li><a href=   "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/Tr-.-Gg-Tasar%26%23305%3Bmlar%26%23305%3B.htm   "   >Tasarımlar</a></li>               
   <li><a href=   "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/Tr-.-Gg-Ba%26%23351%3Bl%26%23305%3Bk-Resimleri.htm"   >Başlık Resimleri</a></li>               
   <li><a href=   "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/Tr-.-Gg-Butonlar%26%23305%3B.htm   "   >Butonlar</a></li>      
</ul>                  
<li><a href=      "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/Konu-Anlat%26%23305%3Bmlar%26%23305%3B.htm   "   title=   "Konu Anlatımları"   >Konu Anlatımları</a>   
<ul>                                    
   <li><a href=   "   http://hazir-htmlkod.tr.gg/Google-_-Site-Do%26%23287%3Brulama.htm   "   >Google - Site Doğrulama</a></li>               
   <li><a href=   "   http://hazir-htmlkod.tr.gg/-Ue-yelik-Sistemi-Kurmak.htm   "   >Üyelik Sistemi Kurma</a></li>               
   <li><a href=   "   http://hazir-htmlkod.tr.gg/Hareketli-Banner-Yapmak.htm   "   >Hareketli Banner Yapmak</a></li>               
   <li><a href=   "   http://hazir-htmlkod.tr.gg/Sitene-MSN-h--yi-Eklemek.htm   "   >MSN' yi Sitene Eklemek</a></li>      
</ul>               
<li><a href=      "   http://www.reklamstore.com/security/login.aspx?ref=7685   "   title=   "Sitenizden Para Kazanın!"   >Sitenizden Para Kazanın!</a>   </li>

<li><a href=      "   http://www.hazir-htmlkod.tr.gg/JAVASCR%26%23304%3BPT-Kodlar%26%23305%3B.htm   "   title=   "Javascript Kodları"   >Javascript Kodları</a>   </li>
               </li>
               </li>
   
</ul>      

</div>


______________
Mesaj13.09.2008, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

with değerini 1000 den aşağıya indirsem; kaydırma çubuğu oluşuyor sitemde..iyi geceler. yarın sabah mutlaka alırım cevabını..
______________
Mesaj13.09.2008, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Birde Kullandığınız Menu kodunu,
Ortalama Kodunu Kullanmadan,

Kodun Başına <center> Sonuna </center> Komutlarını Ekleyin ve Kaydedin..

İyi Eğlenceler...
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj14.09.2008, 06:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
Merhaba,

Birde Kullandığınız Menu kodunu,
Ortalama Kodunu Kullanmadan,

Kodun Başına <center> Sonuna </center> Komutlarını Ekleyin ve Kaydedin..

İyi Eğlenceler...


Böyle yapınca sadece tasarım kadar ortalanır ancak büyük pikselli ekranlarda bakınca menü ortalanmaz.

Değerli kardeşim, ilgili kodu aldığın sayfada tam açıklama yazıyordu ama sanırım tam anlaşılmamış. Oluşturmuş olduğun menü genişilği 772px. Bunu çeşitli web araçlarıyla ölçebilirsin. Sen bu width:1000px; değerini 780px yaparsan siten ortalanacaktır.

Sevgiler.
______________
Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!


Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!

Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen...
Mesaj14.09.2008, 06:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

hackerfriend yazmış:
ironarchives yazmış:
Merhaba,

Birde Kullandığınız Menu kodunu,
Ortalama Kodunu Kullanmadan,

Kodun Başına <center> Sonuna </center> Komutlarını Ekleyin ve Kaydedin..

İyi Eğlenceler...


Böyle yapınca sadece tasarım kadar ortalanır ancak büyük pikselli ekranlarda bakınca menü ortalanmaz.

Değerli kardeşim, ilgili kodu aldığın sayfada tam açıklama yazıyordu ama sanırım tam anlaşılmamış. Oluşturmuş olduğun menü genişilği 772px. Bunu çeşitli web araçlarıyla ölçebilirsin. Sen bu width:1000px; değerini 780px yaparsan siten ortalanacaktır.

Sevgiler.


Onu Yapmıştım.. Fakat Sitemde Bu Sefer de Kaydırma Çubuğu Oluştu. Şimdi İse Normal Metin Biçiminde Gözükmekte.
______________
Mesaj14.09.2008, 07:06 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

Niye Metin Şeklinde Gözüküyor Ki??
______________
Mesaj14.09.2008, 10:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ss

hazir-htmlkod yazmış:
Niye Metin Şeklinde Gözüküyor Ki??


CSS kodu benim google pages sayfalarında yüklü olduğu için o şekilde gözüküyor. Çünkü bandwith aşılmış. CSS kodunu indirip başka bir yere yüklemeyi deneyebilirsin.
______________
Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!


Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!

Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu