Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.07.2007, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu: SİTENE KALORİ HESAPLAMA KODU

Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

<!--
var myWeight;
var myDistance;

function HowMany(form)
{
var difference;
difference = (myDistance * myWeight) * .653;
form.Fdiff.value = difference;

if (difference < 100) {
form.comment.value="Berbat.. Bir daha ki sefere daha iyisini yapmalısın!";
}
if (difference > 101 && difference < 200) {
form.comment.value="İyi koşu, fakat daha iyisini yapabilirsin.";
}
if (difference > 201 && difference < 300) {
form.comment.value="Çok iyi! Bir dahaki sefere 300 yapmaya çalış.";
}
if (difference > 301 && difference < 500) {
form.comment.value="Harika! Çok iyi koşucusun... performansını koru!";
}
if (difference > 501 && difference < 700) {
form.comment.value="Bill Rogers'ın performansının bile üstündesin!";
}
if (difference > 701) {
form.comment.value="Kahramanım! Büyük bir yaş pastayı hakettin.";
}

}

function SetMyWeight(weight)
{
myWeight = weight.value;
}

function SetmyDistance(dis)
{
myDistance = dis.value;
}

function ClearForm(form){

form.myWeight.value = "";
form.myDistance.value = "";
form.Fdiff.value = "";
form.comment.value = "";

}
// -->

</SCRIPT>
<center>
<FORM METHOD="POST">
<TABLE border=3>
<TR>
<TR>
<TD><div align=center>Kilonuz<br></div></TD>
<TD><div align=center>Koştuğunuz<br>Mil</div></TD>
<TD><div align=center>Yaktığınız<br>Kalori</div></TD>
<TD><INPUT TYPE=BUTTON ONCLICK="HowMany(this.form)" VALUE="Hesapla"></TD>
</TR>
<tr>
<TD><div align=center><INPUT TYPE=text NAME=myWeight SIZE="4"ONCHANGE="SetMyWeight(this)"></div></TD>
<TD><div align=center><INPUT TYPE=text NAME=myDistance SIZE="4"ONCHANGE="SetmyDistance(this)"></div></TD>
<TD><div align=center><INPUT TYPE=text NAME="Fdiff" VALUE="" SIZE="6"></div></TD>
<TD><div align=center><INPUT TYPE=BUTTON VALUE=" Reset " onClick="ClearForm(this.form)"></div></tr>
</table>
<table border=3>
<tr>
<TD><DIV ALIGN=CENTER>Yorum</DIV></TD>
<TD><INPUT TYPE=text NAME="comment" size="37"></td>
</TR>
</TABLE>
</FORM>
</center>
Mesaj02.08.2007, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: SİTENE KALORİ HESAPLAMA KODU

hmmm değişik bi kod ama güzel sayılır sitemize canlılık katar saolun elleriniz sağlık www.arycanda-adem.tr.gg
Mesaj04.12.2008, 11:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj04.12.2008, 17:05 (UTC)    
Mesaj konusu: GÜZEL

ESTETİK KAZANDIRIR

topuz-saray.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu