Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.09.2008, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu: hata nerde?

medya player kodu çalışmıyor hata nerde

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


mp3 urlsi bu

http//www.mp3yukle.co.uk/Hot-Lan-Dummuk/Baris%20Akarsu/Islak%20Islak
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj19.09.2008, 20:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: hata nerde?

saraybahcesi yazmış:
medya player kodu çalışmıyor hata nerde

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


mp3 urlsi bu

http//www.mp3yukle.co.uk/Hot-Lan-Dummuk/Baris%20Akarsu/Islak%20Islak



Slm arkadaşım kod doğru ama mp3 url si yanlış başka bir url koy veya doğrusunu bul çalışır.
______________
http://bilgince.tr.gg
Mesaj20.09.2008, 06:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

başka url de koydum gene çalışmıyo
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj20.09.2008, 17:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım kod çalışıyormu çalışmmıyormu bilemicem ama senin urlede bozuk farkedersen urlnin sonunda .mp3 .mpeg gibi şeyler yazmıyor
______________
RaMi
Mesaj20.09.2008, 18:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
başka url de koydum gene çalışmıyo


slm askadadım kod doğru fakat tarayıcı farklarından dolayı nescape yani frefox ta bu kod çalışmıyor ınt explorerde çalışıyor sana tavsiyem bu kodu explorerde denemendir saygılar
______________
http://bilgince.tr.gg
Mesaj21.09.2008, 11:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben zaten explorer kullanıyorum
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj21.09.2008, 14:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
ben zaten explorer kullanıyorum


Slm bak arkadaşım senin verdiğin kod bu sayfada yalnız url farklı çalışıp çalışmadığına buradan bakabilirsin --> http://bilgince.tr.gg/B.htm
______________
http://bilgince.tr.gg
Mesaj21.09.2008, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

kullandığın url yi banada gönderirmisin bende deneyim
teşekkürler
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj21.09.2008, 18:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
kullandığın url yi banada gönderirmisin bende deneyim
teşekkürler


Slm arkadaşım kullandığım url bu:----> "http://jerenbilgin.googlepages.com/srail-Track1.mp3" bu urlyi herkes kullana bilir telif hakkı içermez .eğer istediğin bir müzik varsa senin için url sini alabilirim saygılar.
______________
http://bilgince.tr.gg
Mesaj22.09.2008, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol kardeş ama ben çok sayıda mp3 urlsi istiyorum
nerden aldığını söylersen sevinirim
teşekkürler Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj23.09.2008, 01:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
saol kardeş ama ben çok sayıda mp3 urlsi istiyorum
nerden aldığını söylersen sevinirim
teşekkürler Wink


Slm. bak saraybahcesi bu url yide dene "http://www.musicwebtown.com/bilgince/playlists/171766/1348376.mp3" çalışıyorsa ki çalışır bu linke tıkla---> http://www.musicwebtown.com/community/index.php buraya ücretsiz üyelikle kendi müziklerini yükleyip url alabilirsin
hatta mp3 play ini buran da yapa bilirsin benim yaptığım gibi bakabilirsin burdan---> http://bilgince.tr.gg/adiga.htm
______________
http://bilgince.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu