Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.07.2007, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteme kendi bilgisyarımdaki mp3leri eklemek istiyoruum

Siteme bilgisayarımdaki mp3leri eklemek istiyorum bu mümkün mü? Question
Mesaj07.07.2007, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

eğer yapamk istiyosan iyibir site bilgisine sahipolman lazım
Mesaj07.07.2007, 13:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasıl oluyor
Mesaj07.07.2007, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Siteme kendi bilgisyarımdaki mp3leri eklemek istiyoruum

ex-press yazmış:
Siteme bilgisayarımdaki mp3leri eklemek istiyorum bu mümkün mü? Question
Mesaj09.12.2008, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu: siteye mp3

mp3 ekliye bilirsin sayfa değiştire gir Question kayağa gir kodu kopyala oraya yapıştır kaydet olur
______________
Mesaj09.12.2008, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgisayarınızdaki müziklerin url kodunu alıp medya player kodu ile yapabilirsiniz
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=57507

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj10.12.2008, 07:07 (UTC)    
Mesaj konusu: bak bunu yeni duydum

süpermiş yaa denemekte fayda var
______________
Google Play Developer
Mesaj10.12.2008, 09:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşımızında Verdiği Gib Flaschattan pcdeki bütün mp3 ilahi vb. atabilirsiniz.İyi Eğlenceler Wink
______________
Aşağıdaki yazı fontunun adı Angilo Tatto'dur. Gelen mesajlara istinaden yazdım Smile
Mesaj10.12.2008, 09:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylasım İçin Sağol
@SarayBahçesi

______________
Mesaj10.12.2008, 10:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilqisayarnet yazmış:
Paylasım İçin Sağol
@SarayBahçesi

rica ederim

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu