Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.09.2008, 19:30 (UTC)    
Mesaj konusu: baslık resmine menü ekleme hakkında ?

Arkadaşlar Kraliyetailesi.tr.gg ndeki gibi nasıl menü ekleniyor Question Question


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LÜTFEN YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11


En son gazikilic tarafından 24.09.2008 19:33:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj24.09.2008, 19:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
hazır menüler için inceleyiniz
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=27360
iyi eğlenceler ..
Mesaj24.09.2008, 19:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

marasultraslan yazmış:
Merhaba,
hazır menüler için inceleyiniz
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=27360
iyi eğlenceler ..


Arkadaş Ondan Bahsetmiyor.Başlık Resmine Menünün Nasıl Eklendiğin Söylüyor Wink
İyi Eğlenceler

______________
Mesaj24.09.2008, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Kod:
<div style="position: absolute; top: 170px; left: 70px; width: 183px; height: 100px">Menu kodu buraya</div>


Yukarıdaki kodu kullanrak koyabilirsiniz fakat menunun istediğiniz yere tam oturması için top,left,widht,height ayarlarıyla oynamaznız gerekmektedir..
İyi eğlenceler..
Mesaj24.09.2008, 20:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumhepsiburada yazmış:
Merhaba,
Kod:
<div style="position: absolute; top: 170px; left: 70px; width: 183px; height: 100px">Menu kodu buraya</div>


Yukarıdaki kodu kullanrak koyabilirsiniz fakat menunun istediğiniz yere tam oturması için top,left,widht,height ayarlarıyla oynamaznız gerekmektedir..
İyi eğlenceler..

Merhaba
Bende ne zamandan beri bunu ariyordum Smile
Tesekkurler!..
Mesaj24.09.2008, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

cevdetprizrenli yazmış:
tumhepsiburada yazmış:
Merhaba,
Kod:
<div style="position: absolute; top: 170px; left: 70px; width: 183px; height: 100px">Menu kodu buraya</div>


Yukarıdaki kodu kullanrak koyabilirsiniz fakat menunun istediğiniz yere tam oturması için top,left,widht,height ayarlarıyla oynamaznız gerekmektedir..
İyi eğlenceler..

Merhaba
Bende ne zamandan beri bunu ariyordum Smile
Tesekkurler!..


peki çözünürlüklerde bu problem olmazmı yani 1024 göre ayarlarsınız peki daha düşük pixcellerde bu kodu kullandığınız menü ortada kalmazmı
______________
Mesaj24.09.2008, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
çözünürlüğe göre site tasarımıda değişir
şekil çözünürlükten çözünürlüğe değilde
tarayıcıdan tarayıcıya değişir daha çok ..
sorun olmayacaktır .. Wink
iyi eğlenceler Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu