Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.09.2008, 21:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Windows Xpnin Özellikleri



Windows'un PC'nize hayat veren yeni sürümü Microsoft® Windows® XP Home Edition'a hoş geldiniz. En iyisini kullanın. Windows XP'yi kullanın. Windows XP gerçek anlamda mükemmeli sunuyor! Windows XP'yi kendiniz denemek istiyorsanız tek yapmanız gereken sağdaki bir bağlantıya tıklatmak
Windows XP Hakkında Temel Bilgiler
Windows XP anlaşılması kolay yeni ekranlar, sadeleştirilmiş menüler ve daha bir çok özellik içeriyor. Windows XP'nin yeni ve üstün tasarımını keşfedin. Önemli görevleri ve temel komutları tanıyın.

Güvenli ve Kolay Bilgisayar Kullanımı
Windows XP kişisel bilgisayar kullanımını daha kolay ve daha zevkli hale getiriyor. Güç, performans, yepyeni bir görünüş ve ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz bir çok yardım özelliği. Windows XP, benzersiz güvenirlik ve güvenlik özelliğinin yanı sıra tüm bu özellikleri de içeriyor.

Dijital Medya Dünyasını Keşfedin
Evde, işyerinde ve Internet'te dijital medyanın heyecan verici dünyasını keşfedin. Fotoğraf, müzik, video, bilgisayar oyunları ve daha birçok dijital medya kullanımının tadını çıkarın.

Evde ve Ofiste Bağlantı
Dosyaları, fotoğrafları, müzik parçalarını, hatta yazıcı ve Internet bağlantınızı özel ve güvenli bir ağ üzerinden paylaşın.

İş için İdeal
Windows XP kullanarak, Microsoft Windows 2000'nin kanıtlanmış sağlamlığını, yüksek hızlı performans sağlamak üzere geliştirilmiş özelliklerini ve güvenirliğini elde edersiniz.


alintidir!..
Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu