Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj27.09.2008, 18:16 (UTC)    
Mesaj konusu: intro sorunum

arkadaşlar siteme intro yapıcam ama firefox la girdiğimde yine giriş butonu var

nası kaldırabilirim

bu kodu koydum olmadı

Kod:
<style type="text/css">




<!--
td.nav {visibility:hidden;}
--></style>
Mesaj27.09.2008, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>


bu kodu koyunuz

bende suan bunu kullanıyorum firefox ve ie de görünmüyor eğer gene buton görünürse introdaki renk kutucuk ayarlarından hepsini siyah yapmaız yeterli olucaktır
______________
Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Arrow Sıkça Sorulan Sorular Arrow Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Mesaj27.09.2008, 22:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

herşeyi siyah yapmak yeterli olmuyo arkadaşım Question
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu