Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.09.2008, 08:59 (UTC)    
Mesaj konusu: yardımcı olurmusunuz

site müzik koycam kodunu nasıl bulabılırım..?
Mesaj28.09.2008, 09:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

İstedigin Müzigin Kodunu Bulmak İçin ..

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=28872

İnceleyiniz ..

İyi Eglenceler . Wink
Mesaj28.09.2008, 09:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol
Mesaj28.09.2008, 09:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.imeem.com giriom ama kapanmıstır dıe uyarı gelıo....Sad
Mesaj28.09.2008, 09:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

ne tür müzik koymak istersin söyyel sarkyı yaz kodu veriyim
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj28.09.2008, 09:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben sarkının adını degıstırdım baska bı ısım koydum smdı solesem ole bısanatcı yoq o yuzden nerden bulabılırım kodunu... Sad
Mesaj28.09.2008, 09:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

yahu şarkıyı sen bana upload et indirim kodnu hazırlayım
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj28.09.2008, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

kutsinin aynadaki yüzünün karşılığı benim kodunu verırmısın..
Mesaj28.09.2008, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

bekle hallediyorum
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj28.09.2008, 09:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<object id="Player1" classid="clsid:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" height="0" width="0">  <param name="URL" value="http://www.fileden.com/files/2008/9/21/2108136/Aynadaki%20Y%C3%BCz%C3%BCn%C3%BCn%20Kar%C5%9F%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20Benim.mp3" ref>  <param name="volume" value="100">  <param name="playCount" value="100">  <param name="uiMode" value="mini">   <param name="rate" value="1">   <param name="balance" value="0">   <param name="currentPosition" value="0">   <param name="defaultFrame" value>   <param name="autoStart" value="-1">   <param name="currentMarker" value="0">   <param name="invokeURLs" value="-1">   <param name="baseURL" value>   <param name="mute" value="0">   <param name="stretchToFit" value="0">   <param name="windowlessVideo" value="0">   <param name="enabled" value="-1">   <param name="enableContextMenu" value="-1">   <param name="fullScreen" value="0">   <param name="SAMIStyle" value>   <param name="SAMILang" value>   <param name="SAMIFilename" value>   <param name="captioningID" value>   <param name="enableErrorDialogs" value="0"></object>


kodu eğer sitenin tüm syafalarda çalmasını istersen
tasarım ayarları
gelişmiş ayarlar
tasarımmın üzerindeki yada altında yazı bölümüne ekleyebilirsin
ama tek sayfada çalmasnı istersen o sayfaya eklersin
sayfalarda kaynak butonuna basmayı unutma
kolay gelsin
not:player görünmez
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj28.09.2008, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

daha coq beqlermıyım:S
Mesaj28.09.2008, 09:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

saolll
Mesaj28.09.2008, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

buda görünen medya player Wink
Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="http://www.fileden.com/files/2008/9/21/2108136/Aynadaki%20Y%C3%BCz%C3%BCn%C3%BCn%20Kar%C5%9F%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20Benim.mp3 ">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="kutsi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


Mesaj28.09.2008, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink Cool Exclamation Exclamation Mad Embarassed fgf Wink Wink Wink Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Mesaj28.09.2008, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

xn--elalae-vjb yazmış:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink Cool Exclamation Exclamation Mad Embarassed fgf Wink Wink Wink Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


Lüttfen gereksiz mesajlar yazıp forumu kirletmeyiniz...
İyi eğlenceler...
______________
Of The Depth Of Technology
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu