Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj30.09.2008, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Uyelik Kodu Pls

Arkadaşlar uyelik kodu istiyorum bir kaç tane buldum ama tıkladıın zmn 404 not found dio yani çalışan bi tane olırsa iyi olur
Mesaj30.09.2008, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Üyelik için kod gerekmez.
Ekstraları değiştirde Üyelik ekstrası var zaten.
İyi eğlenceler.

______________
Mesaj30.09.2008, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu: ad

nasıl yapıcam
Mesaj30.09.2008, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj30.09.2008, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu: sss

kanky gel benim forum siteme üye ol ücretsiz kurdum http://zirve.eniyiforum.net
Mesaj30.09.2008, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence Gereksız Üyelık kodu neden dersenız Gıren kısı Uye Olmuyacak sıtenı tavsıye edemıyecek ?

________________________________________________________
WwW.Ask-NeTT.Tr.GG Tum Bedava-Sitem. Kullanıcıların Bayramını KutLar
______________
Mesaj30.09.2008, 17:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
</style>
</head>
<body>
<CENTER>
<TABLE height="400"><TR><TD>
<CENTER>
<br />
<!-- Hemen Üye Ol v1.0 by KraliyetForum-->
<a href="http://www.forumotion.com"><img src="http://www.illiweb.com/fa/banner/en/banner6.jpg" alt="Free forum" title="forumotion.com" /></a>
<table class="tborder" cellpadding="5" cellspacing="1" border="0" width="100%" align="center">
<thead>
<tr>
<td class="tcat" colspan="6"><div align="center">Hemen Üye Ol !</div></td>
</tr>
<tr>

<td class="alt1" colspan="6"> <div align="center">
<span class="smallfont"><script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_md5.js"></script>
<script type="text/javascript">
function verify_passwords(password1, password2)
{
// do various checks, this will save people noticing mistakes on next page
if (password1.value == '' || password2.value == '')
{
alert('Fill out both password fields');
return false;
}
else if (password1.value != password2.value)
{
alert('Entered passwords do not match');
return false;
}
else
{


md5hash(password1, document.forms.register.password_md5);
md5hash(password2, document.forms.register.passwordconfirm_md5);



return true;
}
return false;
}
</script>
<form action="register.php" name="register" method="post" onsubmit="return verify_passwords(password, passwordconfirm);">
<input type="hidden" name="s" value="" />
<input type="hidden" name="do" value="addmember" />
<input type="hidden" name="url" value="index.php" />
<input type="hidden" name="agree" value="" />
<input type="hidden" name="password_md5" />
<input type="hidden" name="passwordconfirm_md5" />
Ücretsiz üyelik kaydı için aşağıdaki formu doğru doldurmanız yeterli olacaktır.<br><br>
Kullanıcı Adı:
<input type="text" class="bginput" name="username" maxlength="15" value="" style="width:70px" />
Sifre:
<input type="password" class="bginput" name="password" maxlength="15" value="" style="width:70px" />
Tekrar Sifre:
<input type="password" class="bginput" name="passwordconfirm" maxlength="15" value="" style="width:70px" />
Email:
<input type="text" class="bginput" name="email" maxlength="50" value="" style="width:70px" />
Tekrar Email
<input type="text" class="bginput" name="emailconfirm" maxlength="50" value="" style="width:70px" />
<br><input type="checkbox" name="agree" id="cb_rules_agree" value="1" /><strong><a href="register.php">Forum Kurallarini </a>kabul ediyorum</strong><br>
<input type="submit" class="button" value="Kayıt" accesskey="s" />
</span>
</div></td>
</tr>
</thead>
</table>

işine belki yarar özel kod
______________
Mesaj30.09.2008, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

afadersin kodda sorun oldunu unutmuşum kutucuklar görünmüyor
______________
Mesaj06.10.2008, 12:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

EVET ACİL ÜYELKİK KODU LAZIM ARKADAŞLAR SİTEME ÜYE OLMAK İSTEYEN MÜŞTERİLERİM VAR VE GÜZLE BİR ÜYELİK METODU VARSA BİLENLERİNİZ AYRDIMCI OLABİLRMİ KOD MOD HİKAYE HEPSİ BOZUK ÇIKIYO KOLAY VE UGRAŞTIRMCAK ÖNERECEGINIZ BİŞEY VARSA YARDIUMCI OLABİLRMİSNİZ TESEKURLER ŞİMDİDEN
Mesaj06.10.2008, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow ekstralardan forumu aktive ederek uyelik sisitemi oluşturmuzsunuz olur.....
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj08.10.2008, 14:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

uacafe1905 yazmış:
Merhaba
Üyelik için kod gerekmez.
Ekstraları değiştirde Üyelik ekstrası var zaten.
İyi eğlenceler.

bişi sorcam üyelik ekstrasının olduğunu söyledin ama ya bende yok ya da tam olarak yerini sölermisin??
______________
>>รคﻮ๏קค кคן๓єг<<>>คאรєภยг<<
Mesaj08.10.2008, 14:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

kafkefsagokafkef yazmış:

bişi sorcam üyelik ekstrasının olduğunu söyledin ama ya bende yok ya da tam olarak yerini sölermisin??


Merhaba,
Ekstralardan Forum ekstrası bunun için kullanılabilir..
İyi eğlenceler...
Wink
Mesaj08.10.2008, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

yada http://jotform.com dan üyelik formu olustura bilirsin
wufoo ile üyelik formu olusturmak
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=39305&highlight=jotform
Mesaj09.10.2008, 15:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya arkadaşlar siteme üye olanların ifrelerine nereden bakıyorduk?lütfen Idea
Mesaj09.10.2008, 15:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

sivasgazilisesi11fena yazmış:
ya arkadaşlar siteme üye olanların ifrelerine nereden bakıyorduk?lütfen Idea



iflerine derkene anlatmak istediginiz şey nedir acaba ?


Arrow ekstraları degiştir
Arrow forum ekstrası
Arrow Kullanıcı haklarından kullanıcılar hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz..
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu