Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.10.2008, 08:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaslar Lütfen Yardım

Arkadaslar ben siteme flash banner yaptım ama bunu nasıl koyacagımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun ve tüm bedava sitemin bayramını kutluyorum
Mesaj02.10.2008, 08:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

banneri
www.imageshack.us adresinden upload et oradan direk linki al
sitene ekelyebilirsin eğer swf formatında değilse
reimlerden ekelyebilirsin

urlsi yolla nasıl eklenir söleyim
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj02.10.2008, 08:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Sitenizdeki Her Hangi Bir Sayfaya Eklemek İçin;

Arrow Sitene Giriş
Arrow Sayfaları Değiştir
Arrow Ekleyeceğin Sayfayı Seç
Arrow Sayfanın Üzerindeki Kaynak Yazılı Butona Bas
Arrow Kodu Yapıştır
Arrow Kaydet Butonuna Basarka Kaydet

Kolay gelsin...
______________
Of The Depth Of Technology
Mesaj02.10.2008, 08:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Banneri kodunu eklemek istediğiniz yere ekleyeceksiniz.Biraz daha açık anlatırmısınız nasıl ekleyemiyorsunuz.. Question
______________
Mesaj02.10.2008, 09:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki swf İse Nasıl ekleyecegiz Bende Görunmuyor Flash Benner?
______________
Mesaj02.10.2008, 09:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ask-nett yazmış:
Peki swf İse Nasıl ekleyecegiz Bende Görunmuyor Flash Benner?


www.imageshack.us adresinden upload et oradan direk linki al
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj02.10.2008, 09:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaslar ben swf uzantılı dosyayı tasarım ayralarındaki baslık resmi(921x104 Piksel) yazan yere eklemek istiyorum
Mesaj02.10.2008, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım sen onu tasrıma uygulayacaksın
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj02.10.2008, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

o zamanda güzel görünmüyor ama
Mesaj02.10.2008, 09:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eger swf İse Bak şimdi

SAyfaları Degiştire Gir > Ordan Yeni Birsayfa Oluştur > Sonra Tablo Butonu Var Ona Gir > Ordan Sİtenin En Üstüne EKleyecegın Genişligını Yaz > Sonra Tamam de > O oluşan Tablonun İçine TIkla > Yukarıda Flash Butonu Var > TIkLa Ve Url YAz > Sonra Tekrar Kaynak BUtonuna BAs Ve Olusan Kodu Tasarım Ustune Yapıştır.
_____________________________________________________________
WwW.Ask-NeTT.Tr.GG Tum Bedava-Sitem KuLLanıcıLarın Bayramını KutLar
______________
Mesaj02.10.2008, 09:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
<!--

td.edit_header_full{bannerin urlsi buraya ekle();
-->
</style>


arkadaşım bu kodu al tasrımın altındaki yazı kısmına yapıştır olur
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj02.10.2008, 09:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

birz bekleyin deneyim her ikinizinkinide siteden kaldırmayım sizde bakın tamam mı
Mesaj02.10.2008, 09:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

BAktımda Üste FlashVortex Menu Eklemişşin Acaba Onumu Kasdeyıyorsun ?
____________________________________________________________
WwW.Ask-NeTT.Tr.GG Tüm Bedava-Sitem Kullanıcıların Bayrmını KutLar
______________
Mesaj02.10.2008, 09:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok o degil senin dedigin gibi yaptım bu seferde böyle oldu
Mesaj02.10.2008, 09:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımın kodlarını
ve flashın urlsini bana yollarmısın
istersen öm ile at
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu