Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.10.2008, 09:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemden Link verme hakkında

Ziyaretçilerin sitemden çıkmadan başka sitelere yönlenmesini nasıl sağlarım? İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj02.10.2008, 09:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<script LANGUAGE='JAVASCRIPT' TYPE='TEXT/JAVASCRIPT'>

var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,pos,infocus){
if(pos=="random"){myleft=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;mytop=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){myleft=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;mytop=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!='center' && pos!="random") || pos==null){myleft=0;mytop=20}
settings="width=" + w + ",height=" + h + ",top=" + mytop + ",left=" + myleft + ",scrollbars=no,location=no,directories=yes,status=yes,menubar=yes,toolbar=yes,resizable=yes";win=window.open(mypage,myname,settings);
win.focus();}
// -->
</script>

<body onLoad="NewWindow('http://siteadi.com','Popup','640','480','fullscreen','front');">

buyur arkadaşım

site adı yazan yere sitenin ulsi koy
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj02.10.2008, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

arabeskdamar yazmış:
Kod:
<script LANGUAGE='JAVASCRIPT' TYPE='TEXT/JAVASCRIPT'>

var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,pos,infocus){
if(pos=="random"){myleft=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;mytop=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){myleft=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;mytop=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!='center' && pos!="random") || pos==null){myleft=0;mytop=20}
settings="width=" + w + ",height=" + h + ",top=" + mytop + ",left=" + myleft + ",scrollbars=no,location=no,directories=yes,status=yes,menubar=yes,toolbar=yes,resizable=yes";win=window.open(mypage,myname,settings);
win.focus();}
// -->
</script>

<body onLoad="NewWindow('http://siteadi.com','Popup','640','480','fullscreen','front');">

buyur arkadaşım

site adı yazan yere sitenin ulsi koy


Çok teşekkür ederim. İyi bayramlar...
Mesaj02.10.2008, 17:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

arabeskdamar yazmış:
Kod:
<script LANGUAGE='JAVASCRIPT' TYPE='TEXT/JAVASCRIPT'>

var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,pos,infocus){
if(pos=="random"){myleft=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;mytop=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){myleft=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;mytop=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!='center' && pos!="random") || pos==null){myleft=0;mytop=20}
settings="width=" + w + ",height=" + h + ",top=" + mytop + ",left=" + myleft + ",scrollbars=no,location=no,directories=yes,status=yes,menubar=yes,toolbar=yes,resizable=yes";win=window.open(mypage,myname,settings);
win.focus();}
// -->
</script>

<body onLoad="NewWindow('http://siteadi.com','Popup','640','480','fullscreen','front');">

buyur arkadaşım

site adı yazan yere sitenin ulsi koy


Kodu denedim ama siteden çıkılıyor ve gittiğiniz sitede oluyosunuz sadece. Mesela radyoyu dinleyemiyorum artık, yeni siteye gittiğim için. Başka çözüm önerirseniz sevinirim. İyi akşamlar...
Mesaj03.10.2008, 08:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

İframe ile bunu yapabilirsiniz.

Kod:
<iframe src="www.baska_site.com" frameborder="no" width="600" scrolling="no" height="600"></iframe>


width="600" Bu değerleri kendi sayfa düzeninize göre değiştiriniz.

height="600" Bu değerleri kendi sayfa düzeninize göre değiştiriniz.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Mesaj03.10.2008, 10:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

piriketseverler yazmış:
İframe ile bunu yapabilirsiniz.

Kod:
<iframe src="www.baska_site.com" frameborder="no" width="600" scrolling="no" height="600"></iframe>


width="600" Bu değerleri kendi sayfa düzeninize göre değiştiriniz.

height="600" Bu değerleri kendi sayfa düzeninize göre değiştiriniz.


Teşekkür ederim. Denedim ama sayfa görüntülenemiyor uyarısı geliyor.
Mesaj03.10.2008, 10:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Kodun İçindeki "www.baska_site.com" Yazan Yere Hangı Siteye Gidecekse O Sitenin Urlsini Yazın..

İyi Eglenceler.. Wink
Mesaj03.10.2008, 12:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Merhaba

Kodun İçindeki "www.baska_site.com" Yazan Yere Hangı Siteye Gidecekse O Sitenin Urlsini Yazın..

İyi Eglenceler.. Wink



Öyle yaptım ama olmuyor.
Mesaj03.10.2008, 12:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Yönlendirdiğiniz adres yanlış olabilir mi acaba?
Kullandıgınız kodu buraya koyabilirmisiniz.

İyi eğlenceler..
Mesaj03.10.2008, 12:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

simurglar yazmış:
net-tr yazmış:
Merhaba

Kodun İçindeki "www.baska_site.com" Yazan Yere Hangı Siteye Gidecekse O Sitenin Urlsini Yazın..

İyi Eglenceler.. Wink



Öyle yaptım ama olmuyor.


eklemiş oldugunuz sitenin başına

http://

ekleyin...

______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj03.10.2008, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

gokseen yazmış:
Merhaba,

Yönlendirdiğiniz adres yanlış olabilir mi acaba?
Kullandıgınız kodu buraya koyabilirmisiniz.

İyi eğlenceler..




<iframe src="www.mkutup.gov.tr" frameborder="no" width="600" scrolling="no" height="600"></iframe>
Yazıyorum ve sayfa görüntülenemiyor uyarısı geliyor. Anlık sorundur diye ara ara denedim, yine olmuyor.
Teşekkür ederim ilginize....
Mesaj03.10.2008, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

abron yazmış:
simurglar yazmış:
net-tr yazmış:
Merhaba

Kodun İçindeki "www.baska_site.com" Yazan Yere Hangı Siteye Gidecekse O Sitenin Urlsini Yazın..

İyi Eglenceler.. Wink



Öyle yaptım ama olmuyor.


eklemiş oldugunuz sitenin başına

http://

ekleyin...


Teşekkür ederim. Site adresinin başına http:// ekleyince oldu.

İyi akşamlar.....
Mesaj03.10.2008, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

simurglar yazmış:
abron yazmış:
simurglar yazmış:
net-tr yazmış:
Merhaba

Kodun İçindeki "www.baska_site.com" Yazan Yere Hangı Siteye Gidecekse O Sitenin Urlsini Yazın..

İyi Eglenceler.. Wink



Öyle yaptım ama olmuyor.


eklemiş oldugunuz sitenin başına

http://

ekleyin...


Teşekkür ederim. Site adresinin başına http:// ekleyince oldu.

İyi akşamlar.....


Razz Wink
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj03.10.2008, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

<iframe src="SİTENİN URL Sİ" frameborder="no" width="600" scrolling="no" height="600"></iframe>

arkadaşlar ben biraz geride kaldım şimdi bende yönlendiricem ama yeni pencerede olucak benim site kapanmıycak başka bi pencere açılacak o şekilde olacak ve bu kodu nereye yazıcaz.
Mesaj03.10.2008, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

onlinetrabzon yazmış:
<iframe src="SİTENİN URL Sİ" frameborder="no" width="600" scrolling="no" height="600"></iframe>

arkadaşlar ben biraz geride kaldım şimdi bende yönlendiricem ama yeni pencerede olucak benim site kapanmıycak başka bi pencere açılacak o şekilde olacak ve bu kodu nereye yazıcaz.



Yönlendireceğin site ile ilgili oluşturduğun yeni sayfaya kodu ekleyeceksin. Kolay gelsin...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu