Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.10.2008, 11:09 (UTC)    
Mesaj konusu: flash menu sorunu

arkadaslar ben flashvortex diye biterde flash menu yaptım ama sıteye koyamıyorum yardım edersenız bide sitedekı tasarımın en solunu kullanamıyorum simdiden tesekkurler...
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Mesaj02.10.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Kod:
<div style="position: absolute; top: 39px; left: 62px; width: 880px; height: 317px"></a>MENÜ KODU BURAYA</div>


Koddaki ilgili yere Menü kodunu yapıştırdıktan sonra
Tasarım Ayarları
Gelişmiş Ayarlar
Tasarmın Üzerindeki Yazı kısmına ekleyiniz..
Sonra menünüzün tam istediğiniz yerde olması için sürekli deneyerek top,left ve width ayarlarını oynayınız..
İyi eğlenceler..
Wink
Mesaj04.10.2008, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green teşekkürler...
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Mesaj04.10.2008, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

gencdevrek yazmış:
Mr. Green teşekkürler...


Rica ederim Wink
Mesaj04.10.2008, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya bu flasın kodu olmadı sanırım beyaz bişi cıkıo okadar gerisi yok acaba upload etmedım ondanmı upload nası etcem...
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Mesaj04.10.2008, 19:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

gencdevrek yazmış:
ya bu flasın kodu olmadı sanırım beyaz bişi cıkıo okadar gerisi yok acaba upload etmedım ondanmı upload nası etcem...


Merhaba

Sitenize Giriş Yaptıktan Sonra Yönetim Panelinden

Resimlerimi Yönet ßölümünden Yapabilirsiniz

Eğer Sorun Çıkarsa

www.imageshack.us Adresindende Yapabilirsiniz

İyi Eğlenceler

______________
Mesaj04.10.2008, 19:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

üye oldum
download turrentse tıkladım asadakı bolumune flashvortex dosyasını koydm pekı
torrent via url bolumune bişi yazcakmıyım yardım ltfn
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Mesaj04.10.2008, 19:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

dosya formatı sfw
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Mesaj04.10.2008, 19:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

pardon swf miş Very Happy
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Mesaj04.10.2008, 19:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Swf Upload İçin Fileden.com Kullanabilirsiniz

ÜYE OLMAK ICIN ÖNCE TIKLAYIN
http://www.fileden.com/account.php?action=register&plan=1



Mail adresinize üyeliğinizi aktif etmek için mail gönderilmiştir. onaylamak için maildeki linki tıklayın. Linke tıkladığınızda üye girişi yapmış olacaksınız.




Resimler Alıntıdır..


Kolay Gelsin İyi Eğlenceler

______________
Mesaj04.10.2008, 20:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

sizin-siteniz yazmış:
Merhaba

Swf Upload İçin Fileden.com Kullanabilirsiniz

ÜYE OLMAK ICIN ÖNCE TIKLAYIN
http://www.fileden.com/account.php?action=register&plan=1



Mail adresinize üyeliğinizi aktif etmek için mail gönderilmiştir. onaylamak için maildeki linki tıklayın. Linke tıkladığınızda üye girişi yapmış olacaksınız.




Resimler Alıntıdır..


Kolay Gelsin İyi Eğlenceler

Bu anlatımlar sonsahne.tr.gg paylaşımıdır!..
Arkadaşım resimli anlatım koyuyorsan kimin paylaşımı yazman lazim..

______________
Arrow Ready for emergency ? Anlatılmaz, yaşanır. Bedava-sitemde olmayan yüzlerce servisden ücretsiz faydalanabilirsiniz.
Mesaj04.10.2008, 20:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Sizinle Polemiğe Girmek İstemiyorum Wink

Alıntıdır Diye Yazdım, ßiz Kullanıcılara En İyi Şekilde Yardım Etmeye Çalışıyoruz.

Aksini İddia Eden Varsa Buyursun Siz ßöyle Diyorsunuz Buyurun ßu Konuyu Siz Anlatın Kullanının Anlayacağı Şekilde Wink

İyi Eğlenceler

______________
Mesaj04.10.2008, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bunu yuklediğimde flashım gozukcekmı cunku rapidshareye yukledm olmadı
______________
hk bY $$_MEZARCI_$$
Mesaj04.10.2008, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

gencdevrek yazmış:
ben bunu yuklediğimde flashım gozukcekmı cunku rapidshareye yukledm olmadı


Merhaba,
Rapidshare download için yapılmış bir sitedir..
Flashınızı fileden.com'dan upload edip aşağıdaki koddaki ilgili yere yapıştırıp sitenize ekleyin..

Kod:
<embed type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="flash linki buraya" play="true" loop="true" menu="true"></embed>

İyi eğlenceler..
Mesaj04.10.2008, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Merhaba,
Kod:

<div style="position: absolute; top: 39px; left: 62px; width: 880px; height: 317px"></a>MENÜ KODU BURAYA</div>



Koddaki ilgili yere Menü kodunu yapıştırdıktan sonra
Tasarım Ayarları
Gelişmiş Ayarlar
Tasarmın Üzerindeki Yazı kısmına ekleyiniz..
Sonra menünüzün tam istediğiniz yerde olması için sürekli deneyerek top,left ve width ayarlarını oynayınız..
İyi eğlenceler..


Tumhepsiburada Arkadaşımızın Dediğini Uygularsanız Olacaktır
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu