Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.10.2008, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Mesaj Panosu eklemek

arkadaslar bir sorum var Mesaj Panosu nasil yapilir anlata bilirmsiniz nerede var nasil yapilir lütfen anlatabilirmsiiniz simdiden tsk ederim..(DIKKAT:CHAT DEGIL)
Mesaj03.10.2008, 19:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

html kod bölümündeki sabit başlıklarda Mevcut olmalı

Sabit başlığı inceleyin ( html kod bölümündeki ) Wink

______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj03.10.2008, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Mesaj Panosu eklemek

sitene duyuru panosu
Alıntı:
<!-- mode47 duyuru panosu Kodu Baslangici --><style type="text/css">
<body oncontextmenu_fckprotectedatt=" oncontextmenu="return false"" onselectstart_fckprotectedatt=" onselectstart="return false"" ondragstart_fckprotectedatt=" ondragstart="return false""></body></html>
<!--
a:link {
color: #000000;
text-decoration: none;
}
a:visited {
color: #000000;
text-decoration: none;
}
a:hover {
color: #0066FF;
text-decoration: none;
}
a:active {
color: #000000;
text-decoration: none;
}
--></style>
<table height="290" cellspacing="2" width="200">
<tbody>
<tr>
<th valign="top" scope="col" background="http://users3.titanichost.com/alnumelcom/duyuru/parchmen.png">
<table height="250" cellspacing="2" width="200">
<tbody>
<tr>
<th scope="col" height="20"><a target="_blank" href="http://www.mode47.tr.gg" _fcksavedurl="http://www.mode47.tr.gg">Duyuru Panosu</a></th>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
</tr>
</tbody>
</table>
</th>
</tr>
</tbody>
</table>
<br />
<br />
<!-- mode47.tr.gg duyuru panosu Kodu Bitisi -->
<p align="center"> </p>


istediğiniz kod bu sanırım.
içeriği istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz...
iyi eğlenceler
______________


En son mode47 tarafından 03.10.2008 19:47:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj03.10.2008, 19:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayir öyle degil sanirim ben yanlis anlatttim yani facebooktaki gibi hani pm gönderiosun felan öyle bisey vari?veyakod yoksa bi siteden yapabilirizmi?
Mesaj03.10.2008, 20:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

O zaman verdiqimkod için özür dilerim Very Happy Bulmak istediqiniz kodu bu başlık ( http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=19 ) altında belki bulabilirsiniz...
iyi eqlenceler
______________
Mesaj03.10.2008, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

aradim ama bulamadim iste...baska bisey yokmuu?
Mesaj03.10.2008, 20:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

dizioyunchatt yazmış:
aradim ama bulamadim iste...baska bisey yokmuu?


senin istediqin kod çok zor desem ( bence ) yeridir...
iyi eqlenceler
______________
Mesaj03.10.2008, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

O kod arkadasımızın dedıgı gıbı bıraz zor bulunur.Ama Kendin yapmaya çalış veya Bir uzmana danış
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu